Windows 11 kurmak zor mu?

mami kaya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hazır sistem alsam MediaMarkt'ya da Vatan'dan, aldığım Windows 11'i rahat şekilde kurabilir miyim?

Çok rahat kurarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütün Windows'lar aynı. 8 10 11 fark yok ki. Rahat kullanırsın. Biraz Mac benzetmeye çalışmışlar. Hızlı alışıyorsun. Benim hoşuma gidiyor 11 test zamanından beri kullanırım.

Kurmasıda hepsinin aynı. Basit. XP de aynı menü var 11 de. Yazıları oku. Kurulum USB hazırla rufes ile hepsi Türkçe zaten. 10 yaşımda attım ilk formatımı.

Windows 11'i o tür yerlerden alma 3- 4K fiyata satıyorlar. Kendin USB flash bellek al bir tane kurulumunu anlatıyorum.
Bir PC bul ona Windows 11 ISO dosyasını indir ardından Rufus uygulamasını indir. Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazdır ardından yeni aldığın PC'nin boot menüsüne gir ve taktığın USB belleği seçip kurulumu gerçekleştirebilirsin.
En son internetten bir siteden Windows 11 key alıp Windows'u etkinleştirebilir, hepsi bu kadar.
Tabii ki YouTube'dan video izleyerek yap, buradan okumakla yapman mümkün değil. Görerek yapman gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı