Windows 11 kurmaya gerek var mı?

mertkcr111

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar sistemimde Windows 10 Pro işletim sistemi var Windows 11 kurmalı mıyım değer mi yani gerek var mı?

İyi akşamlar sistemimde Windows 10 Pro işletim sistemi var Windows 11 kurmalı mıyım değer mi yani gerek var mı?

Benim ufak bir zaman kullanma şansım olmuştu daha güncel ve kullanıcıya özel tasarlanmış gibi bir his veriyor ama yeniden tasarlanmış ve güncellenmiş bir 10 çakması gibi bir şey güncel bir sistemi olanın geçiş yapmasını tavsiye ederim RAM kullanımı olarak 10'dan fazla tüketim yapıyor oda fark ettiğim diğer hüsus. Tabii her zaman güncel kalın derim...

Bahsetmeyi unuttuğum diğer bir konu ise, çökmeler ve stabillik Technopat forum her ne kadar yardımcı olsa da da bu sorunlar için oyundan atma gibi sorunlar yaşıyabilirsin ama çok kalmadı diye biliyorum.

İşletim sistemine merakın yoksa, genel olarak sadece oyun oynayıp gerekli programları çalıştırıyorsan beklemen daha mantıklı olacaktır. Şu an için tam anlamıyla stabil değil Windows 11. Evde kardeşimin kullandığı PC'ye kurdum ve ufak tefek hatalar, bazen Windows 10'da olmayan oyundan atmalar haricinde ciddi bir sorun yaşamadım.

Kurulu olan Windows 10'da sorunsuz değildi, format atmaktansa Windows 11'i deneyip duruma göre gerekirsen Windows 10'a format ile geçecektim ancak yaşadığım bir sorun Windows 11'e geçince çözüldü. O yüzden tekrar format ile uğraşmadım.

Ufak tefek de olsa sorunla uğraşmak istemiyorsan beklemen daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı