Çözüldü Windows 11 kurulu disk kendi kendine doluyor

• Konuyu başlatan MOD02
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 82
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MOD02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- MSI B450M-A PRO MAX Anakart
- GIGABYTE GeForce RTXTM 4060 WINDFORCE OC 8G Gaming Ekran Kartı
- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2, 1 TB SSD
- AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 MPK İşlemci
- POWER BOOST VK-P06B 550W RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
İyi akşamlar, Windows 11 kurulu diskim olan C: Diski içinde C:\Windows\SystemTemp yolunda bulunan bir dosya kendi kendine yükleme yapıyor ve disk dolana kadar durmuyor. Bunu nasıl durdurabilirim ve bu dosyayı silmek bilgisayara zarar verir mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-03 at 21.39.31.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-03 at 21.39.31.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 13
  • Ekran görüntüsü 2025-12-03 214041.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-03 214041.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 13
Çözüm
Hayır. Yakın zamanda hiçbir indirme yapmadım. Dosyayı silmek istediğimde LG G HUB üzerinde açık olduğuna dair uyarı verdi. G HUB'ı kapatıp dosyayı sildim. Şu anlık bir sıkıntı görünmüyor, kendi kendine yükleme yapılmıyor.
Dosyayı sildiyseniz G HUB'ı revo ile silip tekrar kurulumunu yapın, kalıntı kalmadan silin. Sorun devam ederse temiz kurulum format atın. İyi akşamlar.
İyi akşamlar, Windows 11 kurulu diskim olan C: Diski içinde C:\Windows\SystemTemp yolunda bulunan bir dosya kendi kendine yükleme yapıyor ve disk dolana kadar durmuyor. Bunu nasıl durdurabilirim ve bu dosyayı silmek bilgisayara zarar verir mi?
Dün ben de yaşadım ve %temp% dosyalarını kontrol ettim. CTRL+A Shift Delete attım 546 GB Photoshop dosyası vardı. 1 TB diski nası doldurdu anlamadım. Siz de deneyin. Daha sonra W10 geçtim şuan rahat hissettiriyor.

Dosya Ekleri

• 1764787941079.png
    1764787941079.png
    3 KB · Görüntüleme: 5
Dün ben de yaşadım ve %temp% dosyalarını kontrol ettim. CTRL+a Shift delete attım 546 GB Photoshop dosyası vardı. 1 TB diski nasıl doldurdu anlamadım. Siz de deneyin. Daha sonra Windows 10 geçtim şu an rahat hissettiriyor.

Temp dosyalarını sürekli olarak siliyorum, ancak bu dosya systemtemp klasörü bu yüzden ne yapacağıma karar veremedim. Ve gördüğünüz dosya sürekli yükleme yaparak diski dolduruyor.

Bana virüs gibi geldi hocam, crack program indirdin mi? Dosyalar .dll uzantılı mı?

Hayır. Yakın zamanda hiçbir indirme yapmadım. Dosyayı silmek istediğimde LG G HUB üzerinde açık olduğuna dair uyarı verdi. G HUB'ı kapatıp dosyayı sildim. Şu anlık bir sıkıntı görünmüyor, kendi kendine yükleme yapılmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-03 220107.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-03 220107.png
    188,5 KB · Görüntüleme: 2
Dosyayı sildiyseniz G HUB'ı revo ile silip tekrar kurulumunu yapın, kalıntı kalmadan silin. Sorun devam ederse temiz kurulum format atın. İyi akşamlar.

Çözüm
Dosyayı sildiyseniz G HUB'ı Revo ile silip tekrar kurulumunu yapın, kalıntı kalmadan silin. Sorun devam ederse temiz kurulum format atın. İyi akşamlar.

Öyle yaptım. Sorun çözüldü, teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı