Merhaba, bugün Windows 11 ISO indirdim VirtualBox'a makine oluşturup açmaya çalıştım. Buraya kadar her şey iyi güzel ama kurulumu başlat deyince şu şekilde bir hata alıyorum:
Sorun ne anlayamadım. Bir el atarsanız sevinirim .
Merhaba, bugün Windows 11 ISO indirdim VirtualBox'a makine oluşturup açmaya çalıştım. Buraya kadar her şey iyi güzel ama kurulumu başlat deyince şu şekilde bir hata alıyorum:
Technopat'taki konudan indirip tekrar geri dönüş yapacağım. Teşekkürler.
Edit: İndirme yaparken şu konudaki çözüm olarak işaretlenmiş mesajdaki Torrent seçeneği ile indirdim. Yani kaynakta sıkıntı yok gibi. Başka bir fikriniz var mı? @YFK?
Technopat'taki konudan indirip tekrar geri dönüş yapacağım. Teşekkürler.
Edit: İndirme yaparken şu konudaki çözüm olarak işaretlenmiş mesajdaki Torrent seçeneği ile indirdim. Yani kaynakta sıkıntı yok gibi. Başka bir fikriniz var mı @YFK?
Tekrar merhaba. Torrentten indirdiğim ISO dosyası sıkıntılıymış sanırım dediğiniz gibi. Başka bir haber sitesindeki linkten indirdim. Yeni ISO dosyası ile sorunsuz açıldı.
Tekrar merhaba. Torrent'ten indirdiğim ISO dosyası sıkıntılıymış sanırım dediğiniz gibi. Başka bir haber sitesindeki linkten indirdim. Yeni ISO dosyası ile sorunsuz açıldı.