Windows 11 kurulumda 0xc0000185 hatası

Nektra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, daha yepyeni bir PC aldım ve BIOS ayarlarını yaptıktan sonra ISO dosyasını indirip Rufus ile yazdırdım. Ardından F8 ile hızlı boot ekranına gelip oradan da yazdırmış olduğum USB'yi seçip Windows 11'i kurmaya başladım. Fakat bir süre sonra 0xc0000185 hatası ile karşılaştım. Ne yapmam gerek? Dosyayı yazdırırken mı bir sorun çıktı? Ne yapmalıyım?

@Recep Baltaş yardım edebilirsen çok sevinirim bu hata beni aşıyor

@Recep Baltaş sizce USB ye yazdırırken mı sıkıntı çıktı.

Dosya Ekleri

• IMG_20230918_195742.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Boot Manager hasar görmüş. Windows 11 Rufus ile tekrar kurup deneyebilirsin ya da UEFI onarımını deneyebilirsin.

Windows üzerine Windows kurmaya çalışıyor olabilir misin? Eğer ki FreeDOS almışsan bunu dikkate alma ama toplama PC ise bazen deneme sürümü yükleyebiliyorlar. Format atıp tekrar dene.

Dostum bende durum şöyle normalde çalışan bir windowsum vardı bios pilini çıkarıp taktım ve açılmadı windows boot menüsü geliyordu bende deneyip yapamayınca sıfırlayıp baştan kurmayı denedim ve sürekli recovery hatası alıyodum şunun gibi \Windows\system32\ntoskrnl.exe

\Windows\system32\winload.efi sanki arada bir hatanın kaynakları değişiyor gibi yada ben sürekli ugraştığımdan biri düzeliyor diğerine geçiyor gibi düşündüm lütfen yardım eder misin çok uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…