Windows 11 kurulumda %65'te takıldı

Windows içerisinden temiz kurulumda bu şekilde gözükmüyor. :) deneyebilirsiniz. Sıfırlama seçeneğini kullanarak sıfırlamak istediğinizde ufak bir pencere açılır, hazırlar, hazırlama bittiğinde sistemi yeniden başlatır ve "bu bilgisayar sıfırlanıyor %xx" yazar.

Windows içerisinde ki sıfırlamayı kast etmiyorum Windows yükleme medyasından setup.exe'den temiz kurulum yapınca aynı ekran gözüküyor bunu kastediyorum bilmeyen konuşmasın lütfen tek tek anlatmaktan sıkıldım.

Hocam Insider sürümünün. ISO'su yayınlandı. Microsoft Insider sayfasına girdiğimde gözükmüyor indir seçeneği halbuki yayınlandı. Olmazsa son yapının. ISO'sunu atabilir misiniz?

Bende de yok hocam, fakat orijinal ISO var Technopat'tan indirdim.

Başkası tarafından modlanmış ne yapıldığı belli olmayan ISO dosyalarının kurulmasını tavsiye etmiyorum malüm Türkiye'deyiz çok fazla uyanık var içine bir yazılım koyar sonra alır bütün bilgileri.

Hocam Laptop'ta ve Türkçe kurunca hata veriyormuş. Öyle bir sorun olur mu? Yoksa Setup'ta iken İngilizce'mi kurayım?

Başkası tarafından modlanmış ne yapıldığı belli olmayan ISO dosyalarının kurulmasını tavsiye etmiyorum malüm Türkiye'deyiz çok fazla uyanık var içine bir yazılım koyar sonra alır bütün bilgileri.

Konunun içinde sha değerleri var, bilmeden konuşmayın hocam. Sha değerleri doğrulanır ise hiç bir sıkıntı olmaz. Ayrıca konu içinde düzenlenmemiş olan ISO'da var.
Hocam Laptop'ta ve Türkçe kurunca hata veriyormuş. Öyle bir sorun olur mu? Yoksa Setup'ta iken İngilizce'mi kurayım?

Orijinal ISO'da öyle bir sıkıntı yok. Orijinal olanı indirin.

Konunun içinde sha değerleri var, bilmeden konuşmayın hocam. Sha değerleri doğrulanır ise hiçbir sıkıntı olmaz. Ayrıca konu içinde düzenlenmemiş olan ISO'da var.

Bilmeden konuşmuyorum çok tecrübe ettim bu olayları merak etmeyin. Nelerle karşılaştım bir bilseniz... Ben tavsiye etmiyorum kurulmasını ama yine de kullanıcıya ait bir karar.

Laptoplarda explorer.exe'nin kapanıp açılma sorunu var ancak çözüm basit aygıt yöneticisine girip pilleri devre dışı bırakınca çözülüyor.

"tüm dosyaları sil" seçeneği var ona bastığınız zaman format atıyor sıfırdan kuruyor.
1625736901955.png

Şundan bahsediyorsunuz sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı