vladerr Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 109 Çözümler 4 24 Ocak 2024 #1 Ekran kartı GTX 1650 Anakart Asus Prime H510m İşlemci i5-11400f Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum.
Çözüm csgoyubilenadam 24 Ocak 2024 vladerr dedi: Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım burada çözmüşler: Çözüldü: Windows 11 kurulum sırasında "Bilgisayarınızda gerekli dosya sürücüsü yok" hatası
vladerr dedi: Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım burada çözmüşler: Çözüldü: Windows 11 kurulum sırasında "Bilgisayarınızda gerekli dosya sürücüsü yok" hatası
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.724 Çözümler 8 24 Ocak 2024 #2 vladerr dedi: Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl medya sürücüsü yok diyor bi resim atar mısınız. Artı 0 Eksi
vladerr dedi: Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl medya sürücüsü yok diyor bi resim atar mısınız.
csgoyubilenadam Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 vladerr dedi: Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım burada çözmüşler: Çözüldü: Windows 11 kurulum sırasında "Bilgisayarınızda gerekli dosya sürücüsü yok" hatası Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
vladerr dedi: Arkadaşlar merhaba. Fedora kullanıyordum Windows'a geri geçmek istedim, Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırayım derken SSD'ye yazdırdım. Bunu yapmadan önce yazdırmıştım ancak şu an "... Medya sürücüsü yok." hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım burada çözmüşler: Çözüldü: Windows 11 kurulum sırasında "Bilgisayarınızda gerekli dosya sürücüsü yok" hatası
KS KS vladerr Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 109 Çözümler 4 24 Ocak 2024 #4 csgoyubilenadam dedi: Sanırım burada çözmüşler: Çözüldü: Windows 11 kurulum sırasında "Bilgisayarınızda gerekli dosya sürücüsü yok" hatası Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırınca çözüldü, teşekkürler. Artı 0 Eksi
csgoyubilenadam dedi: Sanırım burada çözmüşler: Çözüldü: Windows 11 kurulum sırasında "Bilgisayarınızda gerekli dosya sürücüsü yok" hatası Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdırınca çözüldü, teşekkürler.