S SkyHawkTR Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar yeni laptop aldım ancak kurulumda böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam gerek? Sorun çözüldü Son düzenleme: 3 Nisan 2025
Çözüm S S SkyHawkTR 3 Nisan 2025 LiXR dedi: Nasıl çözdünüz? Belki sonra başkasının işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Diski silip yeniden açtım düzeldi sorun.
LiXR dedi: Nasıl çözdünüz? Belki sonra başkasının işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Diski silip yeniden açtım düzeldi sorun.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 3 Nisan 2025 #2 SkyHawkTR dedi: Arkadaşlar yeni laptop aldım ancak kurulumda böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2460560 Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Belki sonra başkasının işine yarayabilir. Artı 0 Eksi
SkyHawkTR dedi: Arkadaşlar yeni laptop aldım ancak kurulumda böyle bir hata alıyorum. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 2460560 Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Belki sonra başkasının işine yarayabilir.
Fi-ToNe Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 55 3 Nisan 2025 #3 Büyük ihtimal disk MBR modunda olduğu için UEFI kurulumu yüklenemedi. Diski silip tekrar biçimlendirince GPT oldu ve kurulum tamamlandı Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal disk MBR modunda olduğu için UEFI kurulumu yüklenemedi. Diski silip tekrar biçimlendirince GPT oldu ve kurulum tamamlandı
KS KS S SkyHawkTR Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 LiXR dedi: Nasıl çözdünüz? Belki sonra başkasının işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Diski silip yeniden açtım düzeldi sorun. Artı 0 Eksi Çözüm
LiXR dedi: Nasıl çözdünüz? Belki sonra başkasının işine yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Diski silip yeniden açtım düzeldi sorun.