Çözüldü Windows 11 kurulumda internet istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Unti

Hectopat
Merhaba Windows'un kendi sitesinden Windows 11 USB hazırladım. Fakat kurulumdayken internet istiyor ve hiçbir şey gözükmüyor. İnternetten bakarak yapmaya çalıştım. Görev Yöneticisi'nden ağı sonlandırdım fakat beni tekrar yeniden dene yerine gönderdi nasıl düzelteceğim yardımcı olur musunuz?

Çözüm
İnternet bağlantısı şart değildir. Kurulum ekranında Shift+F10 kombinasyonuyla CMD'yi açın.

OOBE\BYPASSNRO

Bu kodu yapıştırın ve internetsiz devam edin.
Ben denedim bende olmadı? Herkeste olmuyor demek ki. Ayrıca technopat sosyalin yanlış bilgi olarak alması saçmalık. Sistem gereksinimlerinde yazıyor Windows 11 Home için internet bağlantısı diye.
Microsoft'un sitesine bakacak olursak PRO sürümü için de internet bağlantısı şart diyor. Home için de denedim çalışıyor bir yeri atlamış veya eksik girmiş olabilirsiniz. Tekrar deneyin. Ayrıca bunu aşmanın birden fazla yolu var Windows 11 22H2'de hala internet bağlantısı şart değil.

Son düzenleme:
Nasıl sosyal bunu yanlış bilgi olarak kabul etmiş anlayamıyorum. 22H2'de CMD komutu fixlenmiş olabilir. Windows 11 Home kurulumunda internet bağlantısı şart.

Çünkü Microsoft'un resmi sistesinde Windows 11 Home sürümünde kurulum yaparken internet bağlantısı gereklidir diye yazıyor o yüzden yanlış bilgi olarak kabul ediliyor.

Resmi bir kaynaktan alınan bilgiye bu site yanlış diyor ise burası sıkıntılı demektir.
Yanlış çünkü Home sürümü dahil paylaştığım kod ile aşılabiliyor. Siz aşılamadığını iddia ettiğiniz için yanlış bilgi kategorisine giriyor. Resmi kaynaklar şart diyor fakat şart olması aşılamayacağı anlamına gelmiyor.

Yanlış çünkü Home sürümü dahil paylaştığım kod ile aşılabiliyor. Siz aşılamadığını iddia ettiğiniz için yanlış bilgi kategorisine giriyor. Resmi kaynaklar şart diyor fakat şart olması aşılamayacağı anlamına gelmiyor.

Merhaba konuyu tekrar gündeme getiriyorum CMD ekranı açılıyor fakat yazı yazamıyorum nedeni nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı