Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.591 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Selam, Linux'tan Windows 11'e geri geçiş yapayım dedim. Ama kurulum ekranında disk gözükmüyordu. Yardımlarınızı beklerim. Not: ISO dosyasını macOS üzerinden balenaEtcher yazılımı ile yazdırdım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Selam, Linux'tan Windows 11'e geri geçiş yapayım dedim. Ama kurulum ekranında disk gözükmüyordu. Yardımlarınızı beklerim. Not: ISO dosyasını macOS üzerinden balenaEtcher yazılımı ile yazdırdım.
Çözüm 3 3 356463 26 Haziran 2022 Umut Nas dedi: macOS için USB yazdırma önerin var mı? MacOS'ta Rufus yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Notu görmedim. Kusura bakmayın. Diske Ventoy kurup yapabilirsiniz.
Umut Nas dedi: macOS için USB yazdırma önerin var mı? MacOS'ta Rufus yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Notu görmedim. Kusura bakmayın. Diske Ventoy kurup yapabilirsiniz.
KS KS Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.591 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #11 @Recep Baltaş Hocam kaç gündür bu sorunla uğraşıyorum. Bi' türlü çözemedim. Yardımcı olur musunuz? I love You Ventoy Ventoy kullanarak Windows 11'i kurdum Son düzenleme: 28 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
@Recep Baltaş Hocam kaç gündür bu sorunla uğraşıyorum. Bi' türlü çözemedim. Yardımcı olur musunuz? I love You Ventoy Ventoy kullanarak Windows 11'i kurdum
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 28 Haziran 2022 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et