Sorunu çözdüm hocam. Öyle tekrar kurdum, bozuldu. Kurtarmayı çalıştırdım ve düzeldi.
Format attım bilgisayara ve kurulumdan sonra Windows 11 açılmıyor. Anlam veremedim ne yapmam lazım? USB ile atıyorum formatı.
Yok hocam. En başta USB var.Hocam boot menüsünde üstte flash mı var SSD ya da HDD mi?
Yok hocam. En başta USB var.
SSD boot ediceksin kurduktan sonra.Yok hocam. En başta USB var.
Eki Görüntüle 2030107
Buradaki kurulumdan bahsediyorum hocam kurulum derken. Bunu yaptıktan sonra ana kuruluma geçmiyor.
Başka kurulum yok zaten dostum. Bu ekrandan sonra başa dönüyorsa USB'yi çıkar, tekrar aç bilgisayarını.Eki Görüntüle 2030107
Buradaki kurulumdan bahsediyorum hocam kurulum derken. Bunu yaptıktan sonra ana kuruluma geçmiyor.
Hocam hayır SSD çalışıyor. Cihaz hazır duruma geliyor diyor ve asla Windows'a geçmiyor. Kurtarma lazım diyor.Yine SSD'yi alın üste çünkü siz bir kere ona Windows'u kurdunuz ama USB'yi boot etmeye çalışıyprsunuz.
Hocam hayır SSD çalışıyor. Cihaz hazır duruma geliyor diyor ve asla Windows'a geçmiyor. Kurtarma lazım diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.