Windows 11 kurulumu başarısız oldu diyerek iptal ediliyor

slim14

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
USB ile format deniyorum.
En güncel sürüm mavi arkaplan gelip yüklenme %10 a gelince Windows 11 yüklemesi başarısız oldu diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile format deniyorum.
En güncel sürüm mavi arka plan gelip yüklenme %10'a gelince Windows 11 yüklemesi başarısız oldu diyor.

Diğer Windows sürümlerinin kurulumunda da aynı hatayı veriyor mu? O bilgisayara ilk kurulum mu yapıyorsunuz? İmajı nereden edindiniz? Bunların cevabını alabilirsem belki yardımcı olabilirim hocam.

Diğer Windows sürümlerinin kurulumunda da aynı hatayı veriyor mu? O bilgisayara ilk kurulum mu yapıyorsunuz? İmajı nereden edindiniz? Bunların cevabını alabilirsem belki yardımcı olabilirim hocam.
Iso orijinal siteden sanırım bi 3-4 defa kurdum daha önce bu hatayı almadım diğer sürümleri hiç denemedim.

Virusten dolayı sistemin bazı şeylerini sildiğini düşünüyorum.

Diski tamamen silmeyi dener misiniz? Ayrıca alakasız gibi duracak ama format atma nedeniniz bir çökme gibi bir şeyden kaynaklı mı?
Biraz garip ama şarjdan çektiğimde mavi ekran veriyor,birde windows update gibi ayarlara girilmiyor bence trojan yada rat var ondan dolayı format atıyorum.

Biraz garip ama şarjdan çektiğimde mavi ekran veriyor, bir de Windows Update gibi ayarlara girilmiyor bence trojan ya da RAT var ondan dolayı format atıyorum.

Hocam diski tamamen sildiyseniz virüs kalmaz eğer BIOS virüsü değilse ki bu da çok düşük ihtimal. RAM veya HDD arızası olabilir sorun. Başka 2. bir bilgisayarınız varsa bundan yeni bir imaj hazırlayın. Test için Windows 10 olabilir zira sorunun nedeninin muhtemelen bu olmasa da Windows 11'in kurulum kısıtlamaları olabilir diye düşünüyorum.

Hocam diski tamamen sildiyseniz virüs kalmaz eğer BIOS virüsü değilse ki bu da çok düşük ihtimal. RAM veya HDD arızası olabilir sorun. Başka 2. bir bilgisayarınız varsa bundan yeni bir imaj hazırlayın. Test için Windows 10 olabilir zira sorunun nedeninin muhtemelen bu olmasa da Windows 11'in kurulum kısıtlamaları olabilir diye düşünüyorum.
Bilmiyorum kardeşimin laptopundan halledeceğim bence virus oldugu kesin bazen imleç oynuyor donuyor bi 10 saniye falan dosya gezgininde sağ tık yapınca donuyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim başka bir konumda biosun güncel olmadıgını söylediler biosu güncellicem sorun devam ederse sizi bilgilendiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı