AEnic31
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Windows 11'in final sürümünü indirdim ve flash belleğe yazdım. Temiz format atmak için boot menüsüne girip flash belleği seçtikten sonra bu ekrana geliyor, gördüğünüz o 5 noktalı tekerlek oraya kadar dönüp tamamen donakalıyor ve ilerlemiyor. Sorun nedir yardım edebilir misiniz?
İlgili sorunun fotoğrafı ektedir.
Dipnot: Format atmaya çalıştığım bilgisayar RTX 3050 Ti ekran kartlı, i5 11500h işlemcili bir bilgisayar. İlk formatta @Recep Baltaş beyin de söylediği üzere BIOS'tan VMD özelliğini kapatmıştık. Konuyla alakalı olabilir diye söylemek istedim.
EDIT: VMD özelliğini etkinleştirip USB'yi çalıştırmayı denediğimizde bu sefer kurulum ekranı geldi. Ancak şimdi de SSD'yi tanımıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
İlgili sorunun fotoğrafı ektedir.
Dipnot: Format atmaya çalıştığım bilgisayar RTX 3050 Ti ekran kartlı, i5 11500h işlemcili bir bilgisayar. İlk formatta @Recep Baltaş beyin de söylediği üzere BIOS'tan VMD özelliğini kapatmıştık. Konuyla alakalı olabilir diye söylemek istedim.
EDIT: VMD özelliğini etkinleştirip USB'yi çalıştırmayı denediğimizde bu sefer kurulum ekranı geldi. Ancak şimdi de SSD'yi tanımıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: