Windows 11 kurulumunda 0xc000001 hatası

Mehmet Sakal

Decapat
Daha fazla  
Hocam ben Windows 11 formatladım, kurulum ekranına geldim. Cihaz iyileştiriliyor kısmında geliyor ve donuyor hata veriyor yeniden başlatıyor, tekrar hata veriyor. Böyle kısır döngü başlıyor. Ne yapacağımi bilmiyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak yeniden kurulumu deneyin. Olmazsa ve diskinizde önemli dosyalarınız yoksa;
Yine yeni kurulum başlatın. Disk seçimi ekranında; tüm bölümleri silin. Gerekiyorsa bölümleme yapıp, yeniden yüklemeyi başlatın.

Örnek resimde 4 adet bölümlenmiş alan görünüyor. Sizdekilerin de hepsini tek tek seçip silin.
(Ama dediğim gibi. Bilgisayarınızda bölümlenmiş C - D gibi iki farklı sürücü varsa. D de komple silinecek bu yöntemle)
New (Yeni) ile Bölüm oluşturup. Yeni bölümü seçip yüklemeye devam edin.
1717589184098.png

Hemen deniyorum
İlk olarak yeniden kurulumu deneyin. Olmazsa ve diskinizde önemli dosyalarınız yoksa;
Yine yeni kurulum başlatın. Disk seçimi ekranında; tüm bölümleri silin. Gerekiyorsa bölümleme yapıp, yeniden yüklemeyi başlatın.

Örnek resimde 4 adet bölümlenmiş alan görünüyor. Sizdekilerin de hepsini tek tek seçip silin.
(Ama dediğim gibi. Bilgisayarınızda bölümlenmiş C - D gibi iki farklı sürücü varsa. D de komple silinecek bu yöntemle)
New (Yeni) ile Bölüm oluşturup. Yeni bölümü seçip yüklemeye devam edin.
Eki Görüntüle 2213674

Peki bir şey soracağım ben 1 sene önce de 11'e geçmek istedim ama olmuştu bu sefer niye böyle hata alıyorum.

Hocam D diski oluşturup ona kursam olur mu?

Hocam çok teşekkür ederim oldu en sonunda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı