Merhaba, sildikten sonra hangi bölümü oluşturacağım?Bölüm Silme işlemi yapıp deneyin.
Disk bölme işlemi yapmayacaksanız bölüm oluşturmanıza gerek yok, diski seçip kuruluma geçin. Gerekli bölümleri kendisi oluşturacak.Merhaba, sildikten sonra hangi bölümü oluşturacağım?
Sadece bu 918.5 GB'lik diskte bölüm silme ibaresi var. 4.3GB ve 31GB'lik olan disklerde bölüm oluşturma ibaresi çıkıyor. Bu büyük diski sildikten sonra hangi diske bölüm oluşturmalıyım? İleri tuşu aktif değil şu an göründüğü gibi.Disk bölme işlemi yapmayacaksanız bölüm oluşturmanıza gerek yok, diski seçip kuruluma geçin. Gerekli bölümleri kendisi oluşturacak.
Disk 0 yazan tüm bölümleri silemiyor musunuz?Sadece bu 918.5 GB'lik diskte bölüm silme ibaresi var. 4.3GB ve 31GB'lik olan disklerde bölüm oluşturma ibaresi çıkıyor. Bu büyük diski sildikten sonra hangi diske bölüm oluşturmalıyım? İleri tuşu aktif değil şu an göründüğü gibi.
Disk 0 yazan tüm bölümleri silemiyor musunuz?
YouTube veya Drive'a yükleyebilirsiniz.Hayır, video yükleyebilir miyim ayrıntılı çektim her şeyi.
Şu şekilde.YouTube veya Drive'a yükleyebilirsiniz.
Şu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.