Windows 11 kurulumunda disk bölümlendirmesi yapılamıyor

EmirG48

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb 36 cl 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
1 adet 512 gb 1 adet 900 gb ssd
Ekran kartı
3050
İşlemci
i5 11. nesil
Flash belleğe Rufus kullanarak Windows sitesinden ISO kurdum. BIOS'tan boot sıralamasında flashı 1. sıraya koydum ve çıktım dil zaman bölge ve klavye sorularını Türkçe yaptım ve sözleşmeyi onayladım. Sonra Windows 11 yükleye tıkladım burası açıldı. Hiçbir şey silinmiyor. Laptopta 2 farklı SSD var bir de ne yapacağım?

IMG_2493.jpeg
IMG_DB84C017-D2A7-4E6E-9EF7-923CDAF5340D.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bu menüde iken Shift + F10 yapın açılan cmd ekranına sırasıyla
diskpart - Enter
list disk - Enter
Select Disk 0 - Enter
Clean - Enter
Exit - Enter

Daha sonrasında CMD ekranını kapatın ve Yenile/Refresh yapın.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 40
Hocam bayram telaşı gelen telefonlar ile sanırım konuyu tam anlamıyla okuyamadım. Eger sizin kullanmıs oldugunuz USB bellek 64 GB versiyon ise sanırım benim verdigim önergeler ile USB yi bicimlendirmiş oldunuz.

Format menüsünde paylaşmış olduğunuz diskler görünmüyor. Sanırım siz USB bellege sistem kurmayı denediniz.

Kontrol ettiğimde şuan USB belleğinizde kurulu bir OS yani işletim sistemi yok.

Windows 11 i tekrardan USB belleğe Boot edin
Akabinde Cihazın BIOS ayarlarına girin
BIOS dan VMD ayarını kapatın.
Tekrardan format atmayı deneyin.

Son düzenleme:
Hocam bayram telaşı gelen telefonlar ile sanırım konuyu tam anlamıyla okuyamadım. Eger sizin kullanmıs oldugunuz USB bellek 64 GB versiyon ise sanırım benim verdigim önergeler ile USB'yi bicimlendirmiş oldunuz.

Format menüsünde paylaşmış olduğunuz diskler görünmüyor. Sanırım siz USB bellege sistem kurmayı denediniz.

Kontrol ettiğimde şu an USB belleğinizde kurulu bir OS yani işletim sistemi yok.

Windows 11'i tekrardan USB belleğe boot edin.
Akabinde cihazın BIOS ayarlarına girin.
BIOS'tan VMD ayarını kapatın.

Hocam bayram telaşı gelen telefonlar ile sanırım konuyu tam anlamıyla okuyamadım. Eger sizin kullanmıs oldugunuz USB bellek 64 GB versiyon ise sanırım benim verdigim önergeler ile USB'yi bicimlendirmiş oldunuz.

Kontrol ettiğimde şu an USB belleğinizde kurulu bir OS yani işletim sistemi yok.

Windows 11'i tekrardan USB belleğe boot edin.
Akabinde cihazın BIOS ayarlarına girin.
BIOS'tan VMD ayarını kapatın.

USB belleğe tekrar Windows 11 kurmak için çarpıya bastım bu bilgisayar kısmında USB bellek gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 47
Masaüstünde bilgisayarım simgesine sağ tıkla yönet de disk yönetimine gir orada USB bellek var ise sağ tıkla başlat de.
hepsine sağ tıkladım başlat yok

vmdyi kapattım save and exit yaptım bitlocker kurtarma istiyor
Hocam bayram telaşı gelen telefonlar ile sanırım konuyu tam anlamıyla okuyamadım. Eger sizin kullanmıs oldugunuz USB bellek 64 GB versiyon ise sanırım benim verdigim önergeler ile USB yi bicimlendirmiş oldunuz.

Kontrol ettiğimde şuan USB belleğinizde kurulu bir OS yani işletim sistemi yok.

Windows 11 i tekrardan USB belleğe Boot edin
Akabinde Cihazın BIOS ayarlarına girin
BIOS dan VMD ayarını kapatın.
vmd yi kapattım
bitlocker kurtarma istiyor bilgisayara erişemiyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

Technopat Haberler