Windows 11 kurulumunda internet gözükmediği için kurulum olmuyor.

11Q

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Celeron CPU N3350
Intel HD Graphics 500
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
Geforce RTX 3050
İşlemci
İntel Core i5 11. nesil
Merhabalar, yeni aldığım freedos bilgisayara Windows 11 kuruyorum. Fakat kurulum esnasında beni internete bağlamak istiyor fakat hiçbir WiFi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
IMG_20230218_180528.jpg

Shift + F10 yapıp Command Prompt(CMD)'yi açın ve taskmgr yazın. Sonra Görev Yöneticisi açılacak oradan sanırım Ayrıntılar kısmında olucak ama tam hatırlamıyorum böyle OOBEConnectionFlow.exe bir şey olucak ona sağ tıklayıp görevi sonlandır diyince olması gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu deneyin.

Merhabalar, yeni aldığım freedos bilgisayara Windows 11 kuruyorum. Fakat kurulum esnasında beni internete bağlamak istiyor fakat hiçbir WiFi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 1673949
Merhaba dostum, kurulumu yaparken Shift + F10 a bas, ardından OOBE\BYPASSNRO yaz, Windows 11 Setup`unu yeniden başlatıcak, ardından "İnternet Bağlantım Yok" seçeneği çıkacak ve sorununuz çözülecek.

Merhaba dostum, kurulumu yaparken Shift + F10 a bas, ardından OOBE\BYPASSNRO yaz, Windows 11 Setup`unu yeniden başlatıcak, ardından "İnternet Bağlantım Yok" seçeneği çıkacak ve sorununuz çözülecek.
Evet, denedik fakat bu seferden sonra kurulduktan sonra WiFi görünmedi, hiç bir şekilde WiFi gözükmüyor.

Merhabalar, yeni aldığım freedos bilgisayara Windows 11 kuruyorum. Fakat kurulum esnasında beni internete bağlamak istiyor fakat hiçbir WiFi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 1673949
USB üzerinden driver yükleyerek sorunu çözdük, meşgul ettiğimiz için özür dileriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı