grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Şu an 0'dan kurulum yapmaya çalışıyorum ama bu sayfada takıldım. TurkNet kullanıcısıyım zaten normalde de internet yok hatası vardı ve bunu Google DNS kullanarak çözebiliyordum. Bu sayfada sıkıştım şu an. Bir çözümü var mı? Dosya Ekleri 16347510426451529778035319423072.jpg 177,9 KB · Görüntüleme: 1.475
Arkadaşlar merhaba, Şu an 0'dan kurulum yapmaya çalışıyorum ama bu sayfada takıldım. TurkNet kullanıcısıyım zaten normalde de internet yok hatası vardı ve bunu Google DNS kullanarak çözebiliyordum. Bu sayfada sıkıştım şu an. Bir çözümü var mı?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 20 Ekim 2021 #2 Telefondan bağlamayı deneyin ya da devam edin. Artı 0 Eksi
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.824 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Ekim 2021 #3 Başka bir seçenek vardır. Ben Wifi kurulumunu atlayıp kurdum. Ethernet kablosunu çıkar istersen. Artı 0 Eksi
KS KS grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2021 #4 Masaüstü oldupu için wifi ssçeneğim yok. Herhangi bir şekilde sonraki tuşuda çalışmıyor. Artı 0 Eksi
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #5 İnternetsiz kur. Kurulum tamamlandıktan sonra anakartının Ethernet driverını kurarsan internet gelir. Artı 0 Eksi
İnternetsiz kur. Kurulum tamamlandıktan sonra anakartının Ethernet driverını kurarsan internet gelir.
KS KS grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2021 #6 NiCOkings dedi: İnternetsiz kur. Kurulum tamamlandıktan sonra anakartının Ethernet driverını kurarsan internet gelir. Genişletmek için tıkla... Kanka bende diyorum ki önümde bir swçenek yok. Sonraki butonu var sadece ve oda çalışmıyor. Artı 0 Eksi
NiCOkings dedi: İnternetsiz kur. Kurulum tamamlandıktan sonra anakartının Ethernet driverını kurarsan internet gelir. Genişletmek için tıkla... Kanka bende diyorum ki önümde bir swçenek yok. Sonraki butonu var sadece ve oda çalışmıyor.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 20 Ekim 2021 #7 Home kuruyorsanız seçenek olmayacaktır. Telefonunuzu kablo ile bilgisayara bağlayın. Kablo ile internet paylaşabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Home kuruyorsanız seçenek olmayacaktır. Telefonunuzu kablo ile bilgisayara bağlayın. Kablo ile internet paylaşabiliyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #8 grepzl dedi: Kanka bende diyorum ki önümde bir swçenek yok. Sonraki butonu var sadece ve oda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 internetsiz kurulum yapmak bu konu yardımcı olacaktır. Artı 0 Eksi
grepzl dedi: Kanka bende diyorum ki önümde bir swçenek yok. Sonraki butonu var sadece ve oda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 internetsiz kurulum yapmak bu konu yardımcı olacaktır.