Detaylı anlatır mısınız?Telefonunuzun internetini yansıtabilirsiniz. Telefonu kablo ile bağlayın, USB İnternet Paylaşımı'nı açın.
Telefon Wi-Fi'ye bağlıysa Wi-Fi internetini yansıtır.
Nasıl açacağınızı bilemiyorsanız telefon modelini yazın, yardımcı olayım.
Hocam, telefonunuzun marka veya modelini söylemeniz gerekiyor.Detaylı anlatır mısınız?
Hocam dediğinizi yaptım oldu teşekkür ederim..Hocam, telefonunuzun marka veya modelini söylemeniz gerekiyor.
Maalesef klayve devre dışı, cmdyi açabiliyorum sadeceShift + F10 yapıp CMD'yi açın. Ve bu komutu aynen yazıp enterlayın: "OOBE\BYPASSNRO". İnternet zorunluluğunu engeller kurulumda.
@Tugra_a
Rica ederim. İyi kullanımlar!Hocam dediğinizi yaptım oldu teşekkür ederim..![]()
Hocam yine gitti, telefon modelim gm24pro detaylı bilgi verir misiniz ne yapmam lazım?Rica ederim. İyi kullanımlar!
Kablonun iyi bağlandığından emin misiniz? Geri açarsanız olabilir belki. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.Hocam yine gitti, telefon modelim gm24pro detaylı bilgi verir misiniz ne yapmam lazım?
Farklı bir kablo ile denedim, oldu teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için..Kablonun iyi bağlandığından emin misiniz? Geri açarsanız olabilir belki. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.