Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1
Çözüm Sakuya Izayoi 1 Temmuz 2025 Ventoy'u belleğe kurduktan sonra direkt ISO dosyasını belleğin içine atmanız yeterli olacaktır. Ventoy kurduktan sonra Rufus ile bir daha yazmanıza gerek yok.
Ventoy'u belleğe kurduktan sonra direkt ISO dosyasını belleğin içine atmanız yeterli olacaktır. Ventoy kurduktan sonra Rufus ile bir daha yazmanıza gerek yok.
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #21 Einstein dedi: Bilgisayarı USB'den boot edip kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde priority order kısmında usb belleği gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bilgisayarı USB'den boot edip kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde priority order kısmında usb belleği gözükmüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #22 Akatshix dedi: Boot menüsünde priority order kısmında USB belleği gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Flash belleği GPT şeklinde hazırladın mı? Cihaz marka modelini belirtin. Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Boot menüsünde priority order kısmında USB belleği gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Flash belleği GPT şeklinde hazırladın mı? Cihaz marka modelini belirtin.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.692 Makaleler 5 Çözümler 276 1 Temmuz 2025 #23 Akatshix dedi: Tamamdır hocam peki çalıştığını nasıl anlayacağız ? bir yöntemi var mı ? Genişletmek için tıkla... Bellek üzerinden başlatınca ISO dosyasını seçip kuruluma başlayabilirsiniz. Çalışmasa orada belli olur. Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Tamamdır hocam peki çalıştığını nasıl anlayacağız ? bir yöntemi var mı ? Genişletmek için tıkla... Bellek üzerinden başlatınca ISO dosyasını seçip kuruluma başlayabilirsiniz. Çalışmasa orada belli olur.
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #24 Einstein dedi: Flash belleği GPT şeklinde hazırladın mı? Cihaz marka modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Flashbelleğim GPT olarak hazırdı Ventoy'da. Acer aspire 3 Sakuya Izayoi dedi: Bellek üzerinden başlatınca ISO dosyasını seçip kuruluma başlayabilirsiniz. Çalışmasa orada belli olur. Genişletmek için tıkla... Bellek üzerinden başlatmak için gözükmesi lazım hocam gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Flash belleği GPT şeklinde hazırladın mı? Cihaz marka modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Flashbelleğim GPT olarak hazırdı Ventoy'da. Acer aspire 3 Sakuya Izayoi dedi: Bellek üzerinden başlatınca ISO dosyasını seçip kuruluma başlayabilirsiniz. Çalışmasa orada belli olur. Genişletmek için tıkla... Bellek üzerinden başlatmak için gözükmesi lazım hocam gözükmüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #25 Akatshix dedi: Flashbelleğim GPT olarak hazırdı Ventoy'da. Acer Aspire 3 Bellek üzerinden başlatmak için gözükmesi lazım hocam gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cihazın UEFI desteği var mı? Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Flashbelleğim GPT olarak hazırdı Ventoy'da. Acer Aspire 3 Bellek üzerinden başlatmak için gözükmesi lazım hocam gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cihazın UEFI desteği var mı?
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #26 Einstein dedi: Cihazın UEFI desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Şu anda algıladı. Ne demem lazım şu anda ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum. USB Boot'u en öne alıp Save And Exit dedim ve bu ekran geldi. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Cihazın UEFI desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Şu anda algıladı. Ne demem lazım şu anda ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum. USB Boot'u en öne alıp Save And Exit dedim ve bu ekran geldi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #27 Akatshix dedi: Evet. Şu anda algıladı. Eki Görüntüle 2525279 Ne demem lazım şu anda ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum. USB Boot'u en öne alıp Save And Exit dedim ve bu ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Continue boot deyip devam edin. Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Evet. Şu anda algıladı. Eki Görüntüle 2525279 Ne demem lazım şu anda ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum. USB Boot'u en öne alıp Save And Exit dedim ve bu ekran geldi. Genişletmek için tıkla... Continue boot deyip devam edin.
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #28 Einstein dedi: Continue boot deyip devam edin. Genişletmek için tıkla... Security boot failed diyor. Bu sefer de Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Continue boot deyip devam edin. Genişletmek için tıkla... Security boot failed diyor. Bu sefer de
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.387 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #29 Akatshix dedi: Security boot failed diyor. Bu sefer de. Genişletmek için tıkla... Görsel yollayın. Akatshix dedi: Security boot failed diyor. Bu sefer de. Eki Görüntüle 2525294 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Akatshix dedi: Security boot failed diyor. Bu sefer de. Genişletmek için tıkla... Görsel yollayın. Akatshix dedi: Security boot failed diyor. Bu sefer de. Eki Görüntüle 2525294 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin.
KS KS Akatshix Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #30 Ve bios'da security boot açık olmasına rağmen Einstein dedi: Görsel yollayın. BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat o kısma erişemiyorum kapatmama izin vermiyor kısayol tuşları. Artı 0 Eksi
Ve bios'da security boot açık olmasına rağmen Einstein dedi: Görsel yollayın. BIOS'tan Secure Boot'u kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat o kısma erişemiyorum kapatmama izin vermiyor kısayol tuşları.