Çözüldü Windows 11 kurulumunda ISO yansısı ayrıştırma hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ventoy'u belleğe kurduktan sonra direkt ISO dosyasını belleğin içine atmanız yeterli olacaktır.

Ventoy kurduktan sonra Rufus ile bir daha yazmanıza gerek yok.
Tamamdır hocam deniyorum.

Eki Görüntüle 2525387
Burada ventoy falan var fakat silersem kurulumu iptal edebilir diye size sormak istedim normalde hepsini silip bir disk oluşturmak gerekiyor ya bunlarda silinme olmuyor. Napayayım?
Sadece SSD'nin alanlarını seçin efendim lütfen USB belleği formatlayip sistemi bozmayın.

Disk 0 ya da Disk 1 hangisine kurmak istiyorsanız ve boşsa onu seçin.

Sadece SSD'nin alanlarını seçin efendim lütfen USB belleği formatlayip sistemi bozmayın.

Disk 0 ya da Disk 1 hangisine kurmak istiyorsanız ve boşsa onu seçin.
Farklı bir sistem var galiba load driver falan tıklamıyoruz değil mi ?

Hangisi SSD ise onu seçmenizi öneriyorum. Windows 11 HDD'de aşırı yavaş çalışacaktır. Artık hangi disk ise onu seçip kuruluma başlayabilirsiniz.
BIOS'ta baktığıma göre sadece HDD vardı anlamadım ben de bir arkadaşımın laptopu ondan biraz tedirgin davranıyorum vaktinizi harap ediyorum.

Sorununuzun çözülmesine sevindim efendim.
Hocam sağlam bir yavaşlama görüyorum. Öncesinde arkadaşım her tıkladığımda bir çok şey hızlı açılıyormuş fakat bu bilgisayarda SSD yok sadece HDD var. Madem HDD var nasıl hızlı açılıyordu ? Ya da şu anda neden yavaş ? teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…