Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Merhaba, laptopa Windows 11 kurdum SSD diskimi ikiye böldüm ama fotoğrafta görüldüğü gibi 2. bölünmüş diskim gözükmüyor. Ben 2. bölünmüş diskimi kapatıp yerine Full (C) diskini kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
Merhaba, laptopa Windows 11 kurdum SSD diskimi ikiye böldüm ama fotoğrafta görüldüğü gibi 2. bölünmüş diskim gözükmüyor. Ben 2. bölünmüş diskimi kapatıp yerine Full (C) diskini kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm ServerTower 7 Nisan 2024 Gameon dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... EaseUS Partition Master indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve basittir. Hızlı bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz.
Gameon dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... EaseUS Partition Master indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve basittir. Hızlı bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #11 Gameon dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... EaseUS Partition Master indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve basittir. Hızlı bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Gameon dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... EaseUS Partition Master indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve basittir. Hızlı bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz.
KS KS Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #12 ServerTower dedi: EaseUS Partition Master indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve basittir. Hızlı bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe rehber yok mudur? Artı 0 Eksi
ServerTower dedi: EaseUS Partition Master indirebilirsiniz. Kullanımı kolay ve basittir. Hızlı bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe rehber yok mudur?
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #13 Gameon dedi: Türkçe rehber yok mudur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Basit bir İngilizce yeterli olur. Diskleri seçip merge'i seçin. Artı 0 Eksi
Gameon dedi: Türkçe rehber yok mudur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Basit bir İngilizce yeterli olur. Diskleri seçip merge'i seçin.
KS KS Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #14 ServerTower dedi: Bilmiyorum hocam. Basit bir İngilizce yeterli olur. Diskleri seçip Merge'i seçin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
ServerTower dedi: Bilmiyorum hocam. Basit bir İngilizce yeterli olur. Diskleri seçip Merge'i seçin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam sağ olun.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #15 Gameon dedi: Oldu hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi