Windows 11 kurulumunda 'sürücü bulunamadı' hatası nasıl düzeltilir?

Trox1N

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 kuruyorum USB ile. Fotoğrafta gözüktüğü gibi gözüküyor, ne yapmam lazım?

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam BIOS'ta SATA modunu AHCI yaptın mı?

Hocam bir de Download Intel Drivers and Software bu siteden driverları indirip USB'ye kurulumu tekrar başlat.

Hocam vallahi hatırlamıyorum Mac üzerinden e ile başlayan bir uygulamadan ISO dosyasını flasha attım böyle şu an elimde Mac var sadece ne yapmam lazım SSD'yimi algılamıyor bir sorun mu var.

Hocam vallahi hatırlamıyorum Mac üzerinden e ile başlayan bir uygulamadan ISO dosyasını flasha attım böyle şu an elimde Mac var sadece ne yapmam lazım SSD'yimi algılamıyor bir sorun mu var.

Evet hocam SSD'yi algılamıyor o yüzden driverları yüklemeniz gerekiyor.

Download Intel Drivers and Software bu siteden yükleyip USB'ye atarsan kurulum ekranında SSD gözükür.

Şu an ne yapmam lazım SSD ekran kartının altında kalıyor bir de ne driverı anlamadım nasıl yapacağım ekran kartının altında kalsa SSD sıkıntı çıkar mı?

Eki Görüntüle 2488884

Hocam SSD'ye hiç elleme attığım linkten Memory and Storage kısmından bilgisayarında takılı olan SSD'nin markasını bul ve onu indir. Sonra indirilen dosyayı kurulum USB sinin içine at.

Hocam SSD'ye hiç elleme attığım linkten Memory and Storage kısmından bilgisayarında takılı olan SSD'nin markasını bul ve onu indir. Sonra indirilen dosyayı kurulum USB sinin içine at.

Tamamdır hocam teşekkürler bir de konudan alakasız SSD'e bir şey var mı diye bakarken ekran kartını çıkarıyordum şu sabitleme abaratımı ne çıktı yerinden geri takılır mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 24
Hocam düzelmezse Windows 11 23H2 ISO bu siteden 23H2 ISO indirip 23H2 yazdırın USB'ye.

Tamamdır hocam teşekkürler bir de konudan alakasız SSD'e bir şey var mı diye bakarken ekran kartını çıkarıyordum şu sabitleme abaratımı ne çıktı yerinden geri takılır mı?

Takılır hocam.

Hocam düzelmezse Windows 11 23H2 ISO bu siteden 23H2 ISO indirip 23H2 yazdırın USB'ye.

Takılır hocam.

Hocam ne yapsam takılmıyor bir bilginiz var mı?

Veya takmadan taksam ekran kartını sıkıntı çıkarmı veya bir alt slota taksam

Takılır hocam.
Ssd driveri ile birşiktemi 23H2 Yazdırayım tek başınamı

Son düzenleme:

Veya takmadan taksam ekran kartını sıkıntı çıkar mı veya bir alt slota taksam.

SSD driveri ile birşiktemi 23H2 yazdırayım tek başınamı.

Hocam önce 23H2'yi yazdır sonra attığım linkteki dosyayı indir USB'nin içine at.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı