Windows 11 kuruyorum USB ile. Fotoğrafta gözüktüğü gibi gözüküyor, ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 2488866
Hocam BIOS'ta SATA modunu AHCI yaptın mı?
Hocam bir de Download Intel Drivers and Software bu siteden driverları indirip USB'ye kurulumu tekrar başlat.
Hocam vallahi hatırlamıyorum Mac üzerinden e ile başlayan bir uygulamadan ISO dosyasını flasha attım böyle şu an elimde Mac var sadece ne yapmam lazım SSD'yimi algılamıyor bir sorun mu var.
Evet hocam SSD'yi algılamıyor o yüzden driverları yüklemeniz gerekiyor.
Şu an ne yapmam lazım SSD ekran kartının altında kalıyor bir de ne driverı anlamadım nasıl yapacağım ekran kartının altında kalsa SSD sıkıntı çıkar mı?
Eki Görüntüle 2488884
Hocam SSD'ye hiç elleme attığım linkten Memory and Storage kısmından bilgisayarında takılı olan SSD'nin markasını bul ve onu indir. Sonra indirilen dosyayı kurulum USB sinin içine at.
Tamamdır hocam teşekkürler bir de konudan alakasız SSD'e bir şey var mı diye bakarken ekran kartını çıkarıyordum şu sabitleme abaratımı ne çıktı yerinden geri takılır mı?
Hocam düzelmezse Windows 11 23H2 ISO bu siteden 23H2 ISO indirip 23H2 yazdırın USB'ye.
Takılır hocam.
Veya takmadan taksam ekran kartını sıkıntı çıkarmı veya bir alt slota taksamHocam ne yapsam takılmıyor bir bilginiz var mı?
Ssd driveri ile birşiktemi 23H2 Yazdırayım tek başınamıHocam düzelmezse Windows 11 23H2 ISO bu siteden 23H2 ISO indirip 23H2 yazdırın USB'ye.
Takılır hocam.
Hocam ne yapsam takılmıyor bir bilginiz var mı?
Veya takmadan taksam ekran kartını sıkıntı çıkar mı veya bir alt slota taksam.
SSD driveri ile birşiktemi 23H2 yazdırayım tek başınamı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.