Çözüldü Windows 11 kurulumunda sürücü yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

frostium

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: MSI SUPRIM X 24G RTX 3090

İşlemci: İntel Core İ7-14700KF
Meslek
Random
RAM
Xpg 3200mhz 8x2
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
Msi Suprim X Geforce RTX 3090 24G
Anakart
Gigabyte B460m HD Pro
İşlemci
İntel Core i5 10600KF 4.10GHz
Başlıkta da yazdığım gibi 10. nesil Intel Comet Lake bir işlemcim var. Benim bildiğim VMD 11. ile 13. nesil arasında ama benim Windows kurlumunda da sürücü hatası veriyor. İnternette araştırdım bayağı bir ama hepsinde 11. ile 13. nesilde olduğu söyleniyor, ee bakıyorum bende de aynı hata var. İnternete 10. nesil için arattığımda hiçbir şey bulamadım. Bana bir yardım edin ya sürekli bu hatayı görmekten bıktım.

Başlıkta da yazdığım gibi 10. nesil Intel Comet Lake bir işlemcim var. Benim bildiğim VMD 11. ile 13. nesil arasında ama benim Windows kurlumunda da sürücü hatası veriyor. İnternette araştırdım bayağı bir ama hepsinde 11. ile 13. nesilde olduğu söyleniyor, ee bakıyorum bende de aynı hata var. İnternete 10. nesil için arattığımda hiçbir şey bulamadım. Bana bir yardım edin ya sürekli bu hatayı görmekten bıktım.
Windows sürücü uyumuna laf edenler utanır mı hiç sanmıyorum.

Hatayı bize görsel olarak atabilir misiniz? Araştıracak olursam rahatlık sağlar.

Hatayı bize görsel olarak atabilir misiniz? Araştıracak olursam rahatlık sağlar.
Gönderdim.

Acaba M.2 SSD olduğundan mı görmüyor?

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 43
Gönderdim.

Acaba M.2 SSD olduğundan mı görmüyor?
Sorunu anladım. Farklı USB belleklerle deneyin. Bootable'ı iyi olmayan yada farklı statüde bir Flash Bellek seçmişsiniz. Flash Bellek değiştirin sorun düzelecektir.

Çözüm
Sorunu anladım. Farklı USB belleklerle deneyin. Bootable'ı iyi olmayan ya da farklı statüde bir flash bellek seçmişsiniz. Flash bellek değiştirin sorun düzelecektir.

Emin misiniz? Bu güne kadar hep bununla format attım. macOS falan da yükledim.

Tercih ettiğin ISO ile alakalı. ISO değiştir ya da aynı ISO'yu yeniden indir ve doğrula. Buna alternatif olarak Windows Media Creation Tool kullanabilirsin.

Media Creation Tool'dan yükledim zaten. Farklı. ISO ile denedigimde de aynı hata oluşuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı