diskpart
list disk
select disk seçilen disk
clean
CREATE PARTITION PRIMARY
ACTIVE
FORMAT FS=NTFS QUICK
ASSIGN
Tekrar Shift+F10 tuşları ile CMD açın sonra.
1.diskpart
2.list disk.
3.select disk 0
4.clear
5.convert GPT.
Sorun yok hocam. Sıkıntı çözülmüş. Sistem açıldığında bir bakın duruma göre tekrar yardımcı olurum.Hocam çok teşekkür ederim kurulum başladı ama başta görünen EFI ve driver CD adlı kısımlar kayboldu bir sıkıntı olur mu? EFI bilmiyorum da drivercdnin yok olması sıkıntı olmasın.
Hocam çok teşekkür ederim kurulum başladı ama başta görünen EFI ve driver CD adlı kısımlar kayboldu bir sıkıntı olur mu? EFI bilmiyorum da driverCDnin yok olması sıkıntı olmasın
Daha önce klasik kurulum yapılmış, şimdi UEFİ kurulum yapıldı.
Diskin tamamen silinip formatlanması daha iyi olur, silinen kısımlar önemli değil.
Hocam az önceki gibi yapın komut satırına ulaşın ve bu kodları adım adım çalıştırın
Kod:diskpart list disk select disk x ( x kısmına seçeceğin diskin numarasını yaz ) convert gpt
Cozebildiniz mi bende. De aynı sorun varİyi günler hocam aynı şeyi yaptım ve bu hatayı aldım?
Hocam çözüm bulabildiniz mi aynı sorunu yasiyorumİyi günler hocam aynı şeyi yaptım ve bu hatayı aldım?
Tekrar Shift+F10 tuşları ile CMD açın sonra.
1.diskpart
2.list disk.
3.select disk 0
4.clear
5.convert GPT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.