Freedos bilgisayarıma rufus ile win11 İso dosyasını yazdığım USB belleğim ile win11 yüklemeye çalışıyorum. Windows’u nereye yüklemek istiyorsun kısmında ssd seçiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. yardım edin
Hocam çok teşekkür ederim kurulum başladı ama başta görünen EFI ve driver CD adlı kısımlar kayboldu bir sıkıntı olur mu? EFI bilmiyorum da drivercdnin yok olması sıkıntı olmasın.
Hocam çok teşekkür ederim kurulum başladı ama başta görünen EFI ve driver CD adlı kısımlar kayboldu bir sıkıntı olur mu? EFI bilmiyorum da drivercdnin yok olması sıkıntı olmasın.
Hocam çok teşekkür ederim kurulum başladı ama başta görünen EFI ve driver CD adlı kısımlar kayboldu bir sıkıntı olur mu? EFI bilmiyorum da driverCDnin yok olması sıkıntı olmasın
Onlar üreticiniz tarafından oluşturulan bölümler içinde büyük ihtimalle driver dosyaları vardı fakat driver yüklemeyi biliyorsanız bir problem olmaz internete laptopunuzun modelini yazarak bulabilirsiniz.
Bugün yeni bir FreeDOS laptop aldım. Bu hatanın aynısı karşıma çıktı. Merak ettiğim konu acaba bu bilgisayar daha önce kullanıldı mı? Çünkü biraz araştırdığımda genellikle format atarken bu hatayla karşılaşılıyormuş. Ürünün kutusunda da bant kesilmişti. Bilgisayarın sıfır olup olmadığını anlayamadım. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Ona göre iade edeceğim.