Windows 11 kurulurken hata veriyor

DnzCgn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 - İ5 13400F - Zotac Rtx 4060 Ti 8gb - G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz (X2) - Gigabyte H610M H V2 - Crucial P5 Plus - Rampage Carisma Mesh 650W

Monitör:165Hz 1 Ms 2K
Klavye: SUMMONER5C-BKCTR

2 - Excalibur G911 - i7 11800H - Rtx 3060 - Kioxia Exceria G2 1TB - 16gb 3200 Mhz Ram
Meslek
Junior Dev.
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
İ7 11800H
Merhaba sistemim yeni servisten geldi normal olarak Windows kurulumlarını yapıyordum ancak beni aşağıdaki videoda olduğu gibi bir ekrana attı ne kadar dil seçip sonraki desemde tekrar aynı ekrana geliyorum ne yapmam gerekiyor?
Cihaz: G911.
Sistem: Windows 11.
Video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sistemim yeni servisten geldi normal olarak Windows kurulumlarını yapıyordum ancak beni aşağıdaki videoda olduğu gibi bir ekrana attı ne kadar dil seçip sonraki desemde tekrar aynı ekrana geliyorum ne yapmam gerekiyor?
Cihaz: G911.
Sistem: Windows 11.
Video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ethernet kablosu mu bağlı?

Bilgisayarı formatlayın, sonraki’yi seçtikten sonra kendisi yüklenince düzelebileceğini söylediği güncellemeyi yapamayıp yeniden başlayıp oraya atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı