polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.622 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Lenovo LOQ 15IRH8 model laptopa sahibim. Bu bilgisayar ile sıfırla yapacaktım ama herkes temiz kurulum için formatlamam gerektiğini söyledi. Nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar Lenovo LOQ 15IRH8 model laptopa sahibim. Bu bilgisayar ile sıfırla yapacaktım ama herkes temiz kurulum için formatlamam gerektiğini söyledi. Nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 10 Temmuz 2024 #2 Tecnopat Windows 11 USB kurulum rehberi videosunu izleyin. Artı 0 Eksi
Yusufis Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 259 Çözümler 5 Yer Sakarya 10 Temmuz 2024 #3 Bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.622 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Lee Yubin dedi: Technopat Windows 11 USB kurulum rehberi videosunu izleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten orijinal Windows 11 var yine indirmem mi lazım. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Technopat Windows 11 USB kurulum rehberi videosunu izleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten orijinal Windows 11 var yine indirmem mi lazım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 10 Temmuz 2024 #5 polat2141 dedi: Zaten orijinal Windows 11 var yine indirmem mi lazım. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
polat2141 dedi: Zaten orijinal Windows 11 var yine indirmem mi lazım. Genişletmek için tıkla... Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et