Windows 11 laptopta internet kesilmesi

kuzey çavuş

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
4050
İşlemci
i5 13. Nesil
Bikgisayarda genel olarak oyunlarda ve normalde internet var ama kesiliyor bağlı gözüküyor ama internet gidiyor. 30 sn sonra yine geliyor bu da oyunlarda AFK kalmamı saglıyor. Her 15 20 dk'da bir oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen Wi-Fi kart ve yazılımıyla ilgili. Benzer özellikte Acer dizüstü vardı. Özellikle oyunlarda can sıkıcı hal alıyordu. Wi-Fi adaptör aldım, onda hiç kopma yaşamadım. Sorunu çözemeden dizüstünü satmak zorunda kaldım.

Zaten eskiden olmuyordu. Bakıma verdim RAM'i 32 yaptırdım SSD'yi 1TB ondan sonra olmaya başladı.
Bakıma verdiğiniz yer ile görüştünüz mü ne yapmışlar? Wi-Fi kartına bir şey mi yaptılar diye düşündüm de.

Bakıma verdiğiniz yer ile görüştünüz mü ne yapmışlar? Wi-Fi kartına bir şey mi yaptılar diye düşündüm de.

Pazartesi bir götüreceğim.

Format atmadan olmaz diyor doğru mu? Daha yeni bakımdan geldi ve 600GB dosya indirdim. Bir daha ugraşmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazartesi bir götüreceğim.

Format atmadan olmaz diyor doğru mu? Daha yeni bakımdan geldi ve 600GB dosya indirdim. Bir daha ugraşmak istemiyorum.

Ağ bağdaştırıcısını ve aylarlardan ağ için sıfırlama yapın. Başka internette sorun oluyor mu bakın. Sürücüyü kontrol edin. Başka sürüm sürücü yükleyin gerekirse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı