Yeni alınan Windows 11 laptopta internet bağlanmıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde anakart modelinizi yazın internete sonuna driver yazın.

Son görseldeki gibi driverden LAN kısmındakileri indirip kurun. Eğer farklı sorunlarda yaşıyorsanız audio driverleri falan da var onları da indirip kurun.

Dosya Ekleri

• ACCD7096-54AE-4D2E-A76D-B1994DE0F05A.png
    ACCD7096-54AE-4D2E-A76D-B1994DE0F05A.png
    179,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 6BE02A1C-8B16-45FE-8C39-360CF91B8B51.png
    6BE02A1C-8B16-45FE-8C39-360CF91B8B51.png
    82,4 KB · Görüntüleme: 23
Üzgünüm yanlışlıkla attım düzenledim mesajı tekrar bakar mısın?

Attığım sayfa resmi Acer sayfası. Bu linkten kablosuz lan sürücüsünü indirip bilgisayara attıktan sonra kurman gerekiyor. Kurma esnası zaten oldukça basit. Yaptığın bir işlem yok. Aynı şekilde diğer gerekli sürücüleri de buradan indirebilirsin.

Attığım sayfa resmi Acer sayfası. Bu linkten kablosuz lan sürücüsünü indirip bilgisayara attıktan sonra kurman gerekiyor. Kurma esnası zaten oldukça basit. Yaptığın bir işlem yok. Aynı şekilde diğer gerekli sürücüleri de buradan indirebilirsin.

Anladım çok teşekkür ederim hayatımı kurtardın resmen.

Rica ederim görevimiz eğer sorun çözülürse geri dönersen mutlu olurum. Çözülür kesin ancak dönüş yapman önemli.

Tabii tabii yarın bütün sürücüleri yükledikten sonra buraya yazarim sorun çıkmazsada konuyu çözüldü olarak işaretlerim.

@ahmttrn60 bu arada son bir şey sorabilir miyim? Bu sürücüleri başka bir laptoptan yükleyip USB'ye attiktan sonra yeni laptopa atabilir miyim? Yani sorun falan cikar mi?

Merhaba, yeni bir laptop alıp kendim Windows 11 kurdum ve şu an internete bağlanamıyorum, ses gelmiyor touch pad çalışmıyor. Zaten 10 bin lira gibi bir fiyata zar zor almışken böyle olması beni çok üzdü. Neredeyse ağlayacağım.

O driverları normal şartlarda Windows 10-11 tanır bu durum biraz şaşırttı ama arkadaşın dediklerini yaptığından net bir şekilde düzelir.

Tabii tabii yarın bütün sürücüleri yükledikten sonra buraya yazarim sorun çıkmazsada konuyu çözüldü olarak işaretlerim.

@ahmttrn60 bu arada son bir şey sorabilir miyim? Bu sürücüleri başka bir laptoptan yükleyip USB'ye attiktan sonra yeni laptopa atabilir miyim? Yani sorun falan cikar mi?

Çıkarmaz.

Çünkü driverlar program yoluyla kurulduğundan yüklediğim dosyayı açmak gerekir.

Hayır aksine daha kolay olur işlem yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı