Windows 11 laptopta sadece dengeli güç modu var

Zenieks

Decapat
Daha fazla  
Bugün aldım laptopumu ve Windows 11 yükledim. Ayar yaparken güç ayarlarını açtım ve sadece dengeli mod olduğunu gördüm. Windows Mobility Center'da da yok ve güç planı oluşturmada da yok.
Kod girdim açtım yüksek performansı ama gene de bilgisayarı aç kapa yapınca dengeliye geri dönüyor, buna bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde laptopların (Acer: NitroSense HP: OMEN Gaming Hub) gibi yazılımları oluyor. Bu gibi laptop markanıza uygun driverları kurarsanız yüksek performans modu büyük ihtimalle gelecektir.

Genelde laptopların (Acer: NitroSense HP: OMEN Gaming Hub) gibi yazılımları oluyor. Bu gibi laptop markanıza uygun driverları kurarsanız yüksek performans modu büyük ihtimalle gelecektir.Ben şuan
Ben şuan Hp Victus kullanıyorum ona uygun driverleri nasıl indiririm yardımcı olursanız çok iyi olur.

1) Ayarlar > Sistem > Sistem Bilgisi (Hakkında) > Windows Özellikleri > Sürüm
2) Burada sürümün 21H2 veya 22H2 sürümlerinden hangisi olduğuna bakın.
3) "Link" linkten model numaranızı girin Gönder'e basın ve gelen sayfadan işletim sistemini ve sürümünü uygun olanıyla seçin ve tekrar Gönder'e basın
4) Açılacak pencereden veya gelen yeni sayfadan Sürücülerimi Algıla'ya BASMAYIN.
5) 3. Adımdan sonra açılacak sayfadan aşağı kaydırıp Yardımcı Program-Araçlar Sekmesine tıklayın.
6) Alt Satırdan OMEN Gaming HUB SDK Paketi'nin sağındaki İndir'e tıklayın.
ÖNEMLİ: 6. Adımda İndir'e tıkladıktan sonra açılan pencereden aşağıda mavi ile belirli "Hayır, teşekkürler, elle indireceğim ve kuracağım" yazısına tıklayın.
7) İndirin ve kurun. Kurulumu yaptıktan sonra cihazı yeniden başlatın.

Linkler:
HP Driver Support:

D1050NT (7HY8Y4EA) Model Numarasına ait Driver Sayfası:

Wİndows 11 21H2 64 bit için:

Wİndows 11 22H2 64 bit için:

Linkler aynı ama siz yine de doğru sürümü seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı