Windows 11 lisans anahtarı nereden alınır?

yiitsx

Hectopat
Yeni bir sistem topladım, Windows 11 Pro deneme sürümü kurdum. Ucuz lisans anahtarlarından almak istiyorum ama internette birçok sitede satılıyor, güvenilir mi değil mi bilemiyorum. Siz hangi siteyi tavsiye edersiniz?

Ucuz key dedim mi bu siteden şaşmamak gerekli bence. Windows 10 Pro key alıp 11 Pro'yu da etinleştirebilirsiniz.

Sağlamlisans en iyisi oradan al.
Ucuz key dedim mi bu siteden şaşmamak gerekli bence. Windows 10 Pro key alıp 11 Pro'yu da etinleştirebilirsiniz.
Daha uygun yollu bir şeyler var mı peki? Bazı sitelerde 30-40 liraya satılıyor, onlardan alsam ne olur?

Daha uygun yollu bir şeyler var mı peki? Bazı sitelerde 30-40 liraya satılıyor, onlardan alsam ne olur?

Hocam Sağlam lisanstan alırsanız Windows 10 Lisansı alın çünkü fiyat farkı fazla ve Windows 10 Lisans anahtarları Windows 11'de çalışıyor

10 Pro alırsam, 11 Pro için uyumlu olur değil mi?

Evet, ben öyle yaptım Format kısmında girdim anahtarı Microsoft hesabıma bağladım sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Format atmamın nedeni KMS ile etkinleştirme yapmış olmam sıkıntısız olması için format attım.

Evet, ben öyle yaptım Format kısmında girdim anahtarı Microsoft hesabıma bağladım sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Format atmamın nedeni KMS ile etkinleştirme yapmış olmam sıkıntısız olması için format attım.
Peki OEM key mi almalıyım, yoksa Retail mi? OEM anakarta gömülü kalıyor diyorlar, doğru mudur?

Peki OEM key mi almalıyım, yoksa Retail mi? OEM anakarta gömülü kalıyor diyorlar, doğru mudur?

OEM key almayın ileride PC veya anakart değiştirme ihtimalinizi düşünerek Retail key alın. Aldığınız keyi de Microsoft hesabınıza bağlayın ki format sonrası key kaybolmasın.

10 Pro alırsam, 11 Pro için uyumlu olur değil mi?

Windows 10 Pro key alıp 11 Pro'yu da etinleştirebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00