Windows 11 lisans anahtarı nereden alınmalı?

İstedigin yerden al bu siteye güveniyorsan buradan al fark etmez hepsi aynı.

Tavsiyem kendi sitesinden almak, bir sıkıntı olup olmayacağı belli değil fakat Windows fark ederse lisansı iptal eder.

Fark etmiyor ya ben 2 3 seneye yakın kullandım. Fark edersede 800 1K k falandır Windows lisans iptal ederlerse 100 lira nerede 800 1 k nerede.

Tavsiyem kendi sitesinden almak, bir sıkıntı olup olmayacağı belli değil fakat Windows fark ederse lisansı iptal eder.
Yanlış bilgilendirmeyin lütfen, ucuz satılan çoğu key sıkıntısız çalışıyor. Son 10 senede en az 4-5 tane hem kendime hem de arkadaşlara almışımdır sıkıntı yaşamadım hiç.

Son cümlenizi anlamadım lisans orijinal ise sıkıntı yok.

4 5 senedir diyorum OEM yani ucuz key kullanıyorum sıkıntı yok. De misiniz ki Windows fark ederse lisansı iptal eder iptal etse bile 100 lira verdigi key iptal olacak. Windows'tan orijinal key aldıgında ise şu an 800 ila 1000 lira arasıdır. 100 key iyidir kullanılır kısaca.

Özür dilerim bende bildiğimi söylüyorum fakat fark ederse iptal eder diye biliyorum
Böyle bir şey olduğunu siz gördünüz mü ? Milyarlarca key var zaten dünya üzerinde bunun peşinden koşmaz Microsoft. Ucuz satılan key'lerin çoğu OEM key'ler ve onlar da orijinal. Sahte key diye bir şey zaten olmaz, en fazla korsan Windows olur. OEM key'ler de çok kez kullanılırsa iptal olsa bile maksimum 100 tl daha verirsiniz ve işinizi halledersiniz ama tek sefer için 1000-5000tl arası satılan kutulu Windows key'lerine 30-50 kat fazla ödemeye gerek yok. Dediğim gibi daha iptal olan görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı