Hocam burada ismi verilmez ama malum bir program vardı oradan etkiinleştirsem bir sorunla karşılaşır mıyım?Bedava etkinleştirmenin onlarca yolu var ben anlatamam çünkü korsana destek yok ama youtubeden bakabilirsin.
Bedava etkinleştirmenin onlarca yolu var ben anlatamam çünkü korsana destek yok ama YouTube'dan bakabilirsin.
Hocam burada ismi verilmez ama malum bir program vardı oradan etkiinleştirsem bir sorunla karşılaşır mıyım?
İşte hocam o yüzden güvenemedim benim için ne kadar orıjınal olursa o kadar iyi olur. Trendyol'da güveniir satan bildiğiniz bir satıcı var mı varsa önerirseniz sevinirim.Yukarıda ki arkadaşın dediği şey korsana giriyor ve kayıt sonrası bir çok problemle karşılaşabiliyorsun. Bazen 1 ay sonra tekrar etkinleştirmen gerekebiliyor. Trendyoldan 100TL al kafan rahat olsun. Tabii satıcı da korsan satış yapmıyorsa.![]()
İşte hocam o yüzden güvenemedim benim için ne kadar orıjınal olursa o kadar iyi olur. Trendyol'da güveniir satan bildiğiniz bir satıcı var mı varsa önerirseniz sevinirim.
evet.Hocam burada ismi verilmez ama malum bir program vardı oradan etkiinleştirsem bir sorunla karşılaşır mıyım?
Pro sürümü.Windows 11 home mi ? Pro mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.