Windows 11 lisansı nereden alınır?

yagmur41

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 Home lisansı alacağım. Sanırım Windows 10 Home lisansları da uyuyor.

SağlamLisans veya jet lisans üzerinden almayı düşünüyorum ancak lisansların neden farklı olduğunu anlamadım.

OEM ile farkı nedir? Retail key sadece Pro'larda mı geçerli ve farkı nedir?

Retail tekrar kullanılabilir oluyor. Oem anakarta gömülüyor. Format atsanızda tekrar key girmenizi istemez.
retail ayrı olarak Pro larda yazıyor. home icin retail yok mu? tekrar kullanılabilirlik ne oluyor?

Retail tekrar kullanılabilir oluyor. Oem anakarta gömülüyor. Format atsanızda tekrar key girmenizi istemez.
yani bu retail mi?

oyleymis yazıyı gormedim tesekkurler.

Son düzenleme:
Retail ayrı olarak Pro'larda yazıyor. Home icin Retail yok mu? Tekrar kullanılabilirlik ne oluyor?

Yani bu Retail mi?

Oyleymis yazıyı gormedim teşekkürler.

Retail keylerde format vs atarsanız tekrar giriş yapmanızı isteyebilir. Veya ikinci bir bilgisayardan aynı keyle isterseniz giriş yapabilirsiniz. OEM keyler anakarta gömülür. Format atsanız bile tekrar giriş yapmanızı istemez. Keyi bir kere kullanma hakkınız vardır. Başka bilgisayarda vs kullanamazsınız. Anakarta özgü olur.

Retail keylerde format vs atarsanız tekrar giriş yapmanızı isteyebilir. Veya ikinci bir bilgisayardan aynı keyle isterseniz giriş yapabilirsiniz. OEM keyler anakarta gömülür. Format atsanız bile tekrar giriş yapmanızı istemez. Keyi bir kere kullanma hakkınız vardır. Başka bilgisayarda vs kullanamazsınız. Anakarta özgü olur.
tesekkurler retail keyi aldım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı