Windows 11 LTSC kurulur mu?

Windows 11 LTSC çıktı bilgisayar üzerinden oyun oynayan birisi olarak kurmalı mıyım? Normal sürüme göre farkları neler? RAM kullanımı ne olur bilgi verebilir misiniz?

Güzel ama anakarta kazılı keyleri görmüyor. LTSC için özel key almanız gerek ve fazla pahalı. Daha satışada çıkmadı ayrıca.

Daha az servis oldugu icin ram kullanimi normale gore daha dusuk youtube da incelyen kanallar var onlara bakabilirsiniz.
Bakacağım peki oyun yönünden performanası nasıl acaba ?

Güzel ama anakarta kazılı keyleri görmüyor. LTSC için özel key almanız gerek ve fazla pahalı. Daha satışada çıkmadı ayrıca.

Zamanında 1000 TL verip Windows 10 keyi almıştım onu Windows 11 üzerinde kullanabiliyorum LTSC sürümü içinde kullanabilir miyim?

Ya Windows 11 desteklemesine rağmen bilgisayarım geçmek istemiyorum Windows yıllardır rakipsiz diye iyice saçmaladı.

Windows 11 LTSC çıktı bilgisayar üzerinden oyun oynayan birisi olarak kurmalı mıyım? Normal sürüme göre farkları neler? RAM kullanımı ne olur bilgi verebilir misiniz?
Hocam neredeyse hiçbir şey değişmiyor.Windows 10'un süslenmiş hali gibi düşün.Windows 10'un zaten yakın zamanda desteği kesilecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı