Windows 11 LTSC kurulur mu?

• Konuyu başlatan at13a
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.394

at13a

Centipat
Yer
Çorum/İskilip
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Yakın bir zamanda bilgisayarımda daha yüksek performans alabilmek için Windows 10 Enterprise LTSC (2021) işletim sistemini kurdum. Şu sıralar da Windows 11 Enterprise LTSC (2024) adlı bir işletim sisteminin piyasaya sürüldüğünü duydum. Sizce hangisi daha iyidir? Benim bilgisayarım için bu iki işletim sistemi dışında hangisini önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.

11 LTSC kurulabilir neden olmasın, istersen normal Windows kurup playbook ile atlas OS kurabilir veya tiny 11 kurabilirsin, elde 3 tane güvenilir Windows var, istediğini seçip kurabilirsin.

Ben denedim, yaklaşık 10 uygulama var ve oldukça akıcı. Windows 10'un desteği bittiğinde tercih edilebilir ama şuan bilemem.

Merhaba,
Yakın bir zamanda bilgisayarımda daha yüksek performans alabilmek için Windows 10 Enterprise LTSC (2021) işletim sistemini kurdum. Şu sıralar da Windows 11 Enterprise LTSC (2024) adlı bir işletim sisteminin piyasaya sürüldüğünü duydum. Sizce hangisi daha iyidir? Benim bilgisayarım için bu iki işletim sistemi dışında hangisini önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.

Windows 11 LTSC Windows 10 LTSC versiyonundan pek farkı yok ve ikisi de uzun süre destek alacaktır.
İstediğinizi kullanabilirsiniz.

Peki bunlar dışında önerdiğiniz bir işletim sistemi var mıdır hocam?
Windows 11 LTSC Windows 10 LTSC versiyonundan pek farkı yok ve ikisi de uzun süre destek alacaktır.
İstediğinizi kullanabilirsiniz.

Ben denedim, yaklaşık 10 uygulama var ve oldukça akıcı. Windows 10'un desteği bittiğinde tercih edilebilir ama şuan bilemem.
Sizce en hızlı LTSC/LTSB sürümü hangisidir? (Not: LTSC ve LTSB'nin aralarında ki fark nedir açıklarsanız sevinirim.)

Son düzenleme:
Peki bunlar dışında önerdiğiniz bir işletim sistemi var mıdır hocam?

Sizce en hızlı LTSC/LTSB sürümü hangisidir? (not: LTSC ve LTSB'nin aralarında ki fark nedir açıklarsanız sevinirim.)

LTSB = long term servicing branch.
LTSC = long term servicing channel.
Tek farkı LTSB daha eskidir.
Windows 10 LTSC olarak 2019 veya 2021 öneririm gayet hızlıdır.
Daha eskilerden LTSC 2016 kullanabilirsiniz.
Windows 11 olarak şu anlık IoT LTSC sürümü vardır göz atabilirsiniz.

Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi
Buradan tüm LTSC ISO'lara bakabilirsiniz.

(Bu dediklerimin çoğu minimum 2027 yılına kadar destek alacaktır.)
(LTSB 2016 hariç 2026'da uzatılmış desteği sona erecek)

Merhaba,

Windows 11 LTSC kullanıyordum ama sıkıldığım ve özlediğim için tekrardan Windows 10 LTSC geçtim. Bence Windows 10 daha hızlı ve performanslı.

LTSB = long term servicing branch.
LTSC = long term servicing channel.
Tek farkı LTSB daha eskidir.
Windows 10 LTSC olarak 2019 veya 2021 öneririm gayet hızlıdır.
Daha eskilerden LTSC 2016 kullanabilirsiniz.
Windows 11 olarak şu anlık IoT LTSC sürümü vardır göz atabilirsiniz.

Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi
Buradan tüm LTSC ISO'lara bakabilirsiniz.

(Bu dediklerimin çoğu minimum 2027 yılına kadar destek alacaktır.)
(LTSB 2016 hariç 2026'da uzatılmış desteği sona erecek)
En hızlı sürüm Windows 10 Enterprise LTSC 2016'mıdır yoksa " LTSB 2015'mi?

Windows 11 LTSC kullanıyordum ama sıkıldığım ve özlediğim için tekrardan Windows 10 LTSC geçtim. Bence Windows 10 daha hızlı ve performanslı.
Ürün anahtarı nerden buldunuz hocam

Ürün anahtarı nereden buldunuz hocam.

Yanlış yazmışım 2016 LTSB olacak ismi.
Hızlı sürüm olarak LTSB 2016 öneririm.

Ürün anahtarı nereden buldunuz hocam.

Hocam vallahi uzun hikaye 90 günlük deneme lisansı bitince 1 saatte bir otomatik bilgisayar kapanıyordu CMD ve piyasadaki bedava bütün ürün anahtarlarını kurcaladım 1 gün boyunca uğraşmam sonucu etkinleştirebildim.
Eğer uğraşmam diyorsanız da 170 liraya direkt lisans satın alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı