FPS olarak çok bir şeyin değişmediği söyleniyor ama Windows kullanım hızı artıyormuş ama Linux'u deneyebilirsin başlangıç dostu olarak Linux Mint Windows'a benzer bir arayüzü olduğu için alışman daha kolay olur ve son yıllarda Linux'ta terminal ile işlem yapma oranıda bayağı bir düştü artık çoğu şeyi grafik arayüzünden yapabilirsin rehber olarak Yusuf ıpek'in videolarını izliyebilirsin ve Linux sadece performans olarak değil özelleştirme imkanı olarak da diğer işletim sistemlerinden çok daha üst bir seviyede Linux Mint cinamonla çok bir şey yapamasanda Kubuntu (Ubuntu'nun KDE arayüzü kullanan versiyonu) özelleştirme olarak en çok seçenek sunan dağıtımlardan biri şimdi Linux Mint kurdum ama ben arayüz veyahut özelleştirme seçenekleri için başka bir Linux dağıtımına geçmeliyim diye de düşünme kullandığın dağıtım içerisinden GNOME KDE Xfce ve diğer bütün arayüzleri kurabilir ve bir sorun olmadan kullanabilirsin son olarak Linux'un kullanım oranı Windows kadar yüksek olmadığı için şu an aktif olan neredeyse hiç virüs yokta diyebilirim ben bunu son teknoloji raporlarına göre söylüyorum. Attığım fotoğraflar en temel bilgi ile KDE'yde yapılabilir ve hatta daha güzelleri bile yapılabiliyor Reddit'te bunu adım adım anlatan çok arkadaş var.