Çözüldü Windows 11 LTSC telefon bağlantı uygulaması nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Windows 11 LTSC sürümünü kullanıyorum. Windows'un orijinal telefon bağlantısı uygulamasını nereden yükleyebilirim?

Çözüm
Kod:
Microsoft.YourPhone_8wekyb3d8bbwe

Paket adı bu.

Kod bloğu içinde attığım değeri bu siteye yapıştırıp soldan "URL" yerine "PackageFamilyName"i seçin ve sağdaki tik butonuna tıklayın. Karşınıza "Telefon Bağlantı" uygulamasının bütün bağımlılıkları ve bunların dosyaları çıkacak. x64 olanların hepsini indirin. (Bazen tıkladığınızda indirmeye başlamayabilir. Bu olursa linke tıklarken shift tuşuna basılı tutup bağlantıyı yeni pencerede açın. Eğer yine indirmezse, yeni penceredeyken URL çubuğuna tıklayın ve tekrar Enter yapın. İndirecektir. Dosya güvenli değil uyarısı verecektir muhtemelen, indirmeye izin vererek devam edin.)

(Dosyaları "İndirilenler" klasörüne indirdiğinizi varsayıyorum.)

PowerShell'i yönetici olarak açıp şu komutları sırayla girin:

Bash:
cd ~/Downloads
Add-AppxPackage *.Msix
Add-AppxPackage *.Appx
Add-AppxPackage *.AppxBundle

1757792960172.png

AppxBundle olanı indirdiğinizden emin olun.
Kod:

Paket adı bu.

Kod bloğu içinde attığım değeri bu siteye yapıştırıp soldan "URL" yerine "PackageFamilyName"i seçin ve sağdaki tik butonuna tıklayın. Karşınıza "Telefon Bağlantı" uygulamasının bütün bağımlılıkları ve bunların dosyaları çıkacak. x64 olanların hepsini indirin. (Bazen tıkladığınızda indirmeye başlamayabilir. Bu olursa linke tıklarken shift tuşuna basılı tutup bağlantıyı yeni pencerede açın. Eğer yine indirmezse, yeni penceredeyken URL çubuğuna tıklayın ve tekrar Enter yapın. İndirecektir. Dosya güvenli değil uyarısı verecektir muhtemelen, indirmeye izin vererek devam edin.)

Bash:
cd ~/Downloads
Add-AppxPackage *.Msix
Add-AppxPackage *.Appx

1757792960172.png

Çözüm
Kod:

Paket adı bu.

Bash:
cd ~/Downloads
Add-AppxPackage *.Msix
Add-AppxPackage *.Appx

Eki Görüntüle 2573744

Hocam sağolun kurdum fakat bu sefer de bu uyarıyı veriyor.
1757793167614.png

Buradaki çözümlere bakabilir misiniz?

Buradaki çözümlere bakabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim. 4. Seçenek çalıştı. Grup ilkesi ayarlarından ''Bu cihazda telefon-bilgisayar bağlama'' ayarını etkin hale getirdim.

Çok teşekkür ederim. 4. Seçenek çalıştı. Grup ilkesi ayarlarından ''Bu cihazda telefon-bilgisayar bağlama'' ayarını etkin hale getirdim.

İşe yaramasına sevindim. Çözüm olan mesajı çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı