Çözüldü Windows 11 LTSC Türkçe ISO nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Hocalarım Türkçe ISO'su yok mu LTSC'nin?

Hocalarım ikinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim cansınız. Fakat etiketlenen konu + arkadaşın attığı linkteki sürümde ISO'da bir güvenlik açığı vs. yoktur değil mi?

@WAR10CK

Evet sanırım bu hocam. Bu Türkçe ISO mu
Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024'ün?
IoT değil. Kendin yapacaksın IoT'yi internette araştır bulursun. Bir Registery Key'ine değer yazmak gerekiyor sadece, basit bir işlem.

Hocalarım ikinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim cansınız. Fakat etiketlenen konu + arkadaşın attığı linkteki sürümde ISO'da bir güvenlik açığı vs. yoktur değil mi?
IoT sürümünü arıyorsanız onun için bu konuya bakacaksınız. Güvenlik açığı yok.

IoT ile sizin bana en başta attığınız Türkçe ISO ile arasındaki farklar nedir? Hocam?

IoT sürümü daha çok güvenlik güncellemeleri odaklı ve şirketlerin gömülü cihazlarına kullandığı sürüm. Bazı özellikleri daha pasif. Bazı ekstra özel koruma özellikleri de var sabit disk koruma, giriş aygıtlarını kısıtlama vs. gibi. Gündelik masaüstü/dizüstü kullanıcıysanız ilk attığım daha mantıklı bence.

Evet sizin attığınızı ChatGPT'ye sordum fakat kaynak kullanımı + genişletmeler vs. olarak daha fazla kullanım içeriyor. Ve bu beni normal Windows 11 sürümünden farksızmış gibi endişeye düşürüyor bilmiyorum tabii. Bilginiz varsa faydalanmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…