İyi günler, PC'me Windows 11 IoT LTSC yüklemeyi düşünüyorum ancak ISO dosyasını sadece massgrave. Dev adında bir sitede bulabildim, bu site güvenli mi?(Microsoft'un kendi sitesindeki eval versionu onu önermeyin.)
ReviOS <3 kullan performans istiyorsan hiç LTSC falan bulaşma.
Hocam ona da göz gezdirmiştim fakat güvenlik açısından içim pek rahat etmedi.
3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim kartlarım her şeyim açık açık Kaspersky kullanıyorum. Öneririm
İyi günler, PC'me Windows 11 IoT LTSC yüklemeyi düşünüyorum ancak ISO dosyasını sadece massgrave. Dev adında bir sitede bulabildim, bu site güvenli mi?(Microsoft'un kendi sitesindeki eval versionu onu önermeyin.)
Ben Windows 11 21H2 sürümü Microsoft'un kendi web sitesinde indirmiştim USB belleğe ya da DVD ile yazdırıp kurulum yapıp driverları kurup kullanmayı başladım beenim tavsiyem Microsoft'un kendi web sitesinde ISO'yu indir Windows 11 IoT ltcs ISO dosyasını indirin. Güvenilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.