LTSC de Windows 11 Pro'da Bulunan çoğu sistem uygulaması (ör. Fotoğraflar) yer almaz ve Windows 11 Pro (eğer orijinal ise) olmayan stabilizasyon sorunları zaman geçtikçe görülmeye başlar. Zaten sen sorun yaşamadım diyorsun. Bilgin olsun, geçip geçmemek senin tercihin.
Mevcut sisteminiz standart w11 için fazlası ile yeterli.
LTSC ye geçmenize değmez.
Performans ayarları yaparak biraz daha verim elde edebilirsiniz.
Windows Store'den Wintoys kurun.
LTSC de Windows 11 Pro'da Bulunan çoğu sistem uygulaması (ör. Fotoğraflar) yer almaz ve Windows 11 Pro (eğer orijinal ise) olmayan stabilizasyon sorunları zaman geçtikçe görülmeye başlar. Zaten sen sorun yaşamadım diyorsun. Bilgin olsun, geçip geçmemek senin tercihin.
Mevcut sisteminiz standart w11 için fazlasıile yeterli.
LTSC ye geçmenize değmez.
Performans ayarları yaparak biraz daha verim elde edebilirsiniz.
Windows Store'den Wintoys kurun.
@Dorzi
Lisans sorunu yoksa ve yakında format atmayı düşünüyorsanız standart W11 Home öneririm
Ayrıca yukarıdaki mesaja video ekledim. Ben kullanıyorum. Bence harika bir program.
@Dorzi
Lisans sorunu yoksa ve yakında format atmayı düşünüyorsanız standart W11 Home öneririm
Ayrıca yukarıdaki mesaja video ekledim. Ben kullanıyorum. Bence harika bir program.
LTSC kurmayın güncel bir sisteminiz varsa. Yazılım problemleri oluşuyor. Performans için en az sorun çıkaran custom ISO "X-Lite OS" güven konusunda bir şey diyemem ama işini iyi yapıyor.