Windows 11 LTSC'ye geçilir mi?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
RAM
24 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Laptop
İşlemci
i7-9750h
Merhaba, şu an Windows 11 Pro kullanıyorum. Bir sorunda yaşamadım Windows 11'de. Windows 11 LTSC 2024'e geçmeli miyim? Gerek var mı?

Yakında 25H2 geliyormuş galiba. LTSC kullanırsam 25H2 güncellemesi gelmez değil mi? (Technopat Sosyal'deki LTSC ISO arşivinden indireceğim)

Eğer yüklersem LTSC'den lot LTSC'ye geçireceğim etkinleştirerek Lot'un farkı ne tam bilmiyorum.

Sizce bu sisteme kursam değer mi?
Şu an kurulu düzenim var gibi bir şey çok bozmak istemiyorum ama gerçekten değiyorsa kuracağım.

Kullanan varsa deneyimleyen varsa gerçekten güzel bir performans aldınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
LTSC de Windows 11 Pro'da Bulunan çoğu sistem uygulaması (ör. Fotoğraflar) yer almaz ve Windows 11 Pro (eğer orijinal ise) olmayan stabilizasyon sorunları zaman geçtikçe görülmeye başlar. Zaten sen sorun yaşamadım diyorsun. Bilgin olsun, geçip geçmemek senin tercihin.

Mevcut sisteminiz standart w11 için fazlası ile yeterli.
LTSC ye geçmenize değmez.
Performans ayarları yaparak biraz daha verim elde edebilirsiniz.
Windows Store'den Wintoys kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LTSC de Windows 11 Pro'da Bulunan çoğu sistem uygulaması (ör. Fotoğraflar) yer almaz ve Windows 11 Pro (eğer orijinal ise) olmayan stabilizasyon sorunları zaman geçtikçe görülmeye başlar. Zaten sen sorun yaşamadım diyorsun. Bilgin olsun, geçip geçmemek senin tercihin.
O sorun değil eski bilgisayarımda 10 LTSC kullanıyorum Microsoft store'u ekleyerek indiriyorum ihtiyacım olanlari zaten 1-2 tane şey.
Mevcut sisteminiz standart w11 için fazlasıile yeterli.
LTSC ye geçmenize değmez.
Performans ayarları yaparak biraz daha verim elde edebilirsiniz.
Windows Store'den Wintoys kurun.
Evet debloat tarzı bişey mi yapsam.

@Dorzi
Lisans sorunu yoksa ve yakında format atmayı düşünüyorsanız standart W11 Home öneririm
Ayrıca yukarıdaki mesaja video ekledim. Ben kullanıyorum. Bence harika bir program.

@Dorzi
Lisans sorunu yoksa ve yakında format atmayı düşünüyorsanız standart W11 Home öneririm
Ayrıca yukarıdaki mesaja video ekledim. Ben kullanıyorum. Bence harika bir program.
Home muydu Pro muydu bende hatırlamıyorum bakmadım ama ben illa geçeceksem Pro'dan Home'a geçmek yerine LTSC geçerim daha iyi bence.

O sorun değil eski bilgisayarımda 10 LTSC kullanıyorum Microsoft Store'u ekleyerek indiriyorum ihtiyacım olanlari zaten 1-2 tane şey.

Evet debloat tarzı bir şey mi yapsam.

Bahsettiğin sadece Olası durumlar ve bunun yanında mevcut olan Windows 11 Pro İşletim sistemini ek yazılımlarla desteklese gayet yeterli olur. Bence

LTSC kurmayın güncel bir sisteminiz varsa. Yazılım problemleri oluşuyor. Performans için en az sorun çıkaran custom ISO "X-Lite OS" güven konusunda bir şey diyemem ama işini iyi yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı