Windows 11 makyajlı Vista mı?

TombulTux

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11 makyajlı Vista mı? Çünkü bcdedit -set {default} graphicsmodedisabled yes komudunu adminstator CMD'ye girerseniz Vista boot screen geliyor ve dwm. Exeyi disable ederseniz Vista Basic yani Aero Basic teması geliyor otomatikman. Sizce Windows 11 makyajlı Vista mı?

Çok fazla Windows işletim sistemi kullanma imkanım olmadı ama bu zamana kadar gördüğüm bana göre en çöp işletim sistemi Windows 11.

@Turquoise Blue lütfen beğenmeme nedeninizi öğrenebilir miyim rica etsem?

Çöp değildir Windows 11. Yeni nesil sistemde kullanmazsan onu tabii ki çöp dersin.

@TombulTux Evet diyebiliriz konuya.

Çöp değildir Windows 11. yeni nesil sistemde kullanmazsan onu tabii ki çöp dersin.

@TombulTux evet diyebiliriz konuya.

Bir daha yazdığım şeyi ayrıntılı bir şekilde ön yargısız okur musunuz?

Hocam bu iki yaşlı çekirdek nasıl bu sürümleri kaldırıyor tek merak ettiğim şey o.
Biraz güncelliyorlar ve çoğu şeyi değiştirmiyorlar diye düşünüyorum. Hâlâ Vista'dan kalan yaşlı ikonlar var mesela. Hafif özellikler ve güzel bir GUI ekleyerek yapıyorlar. Windows 12'de de aynı şey olacak gibi.

Hala sorunları var evet. Ama bu onun çöp olmadığı gerçeğini değiştirmez. Fikrim sabit.

Bana göre en çöp işletim sistemi olduğunu bariz apaçık bir şekilde belirttim burada sadece öznel bir yargı yaptım lütfen şu mesajı baştan okuyun.

Dosya Ekleri

• IMG_3456.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…