Bugün Windows 11 Önizleme sürümünün ISO dosyasını indirdim. Yükseltme yoluyla yüklemeyi yaptım. Ancak ilk açılışta aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi masaüstü gidip geliyor. Bunu çözmeme yardım edebilir misiniz?
Bilgisayar özelliklerim: 1024 GB HDD, 8 GB RAM, AMD Ryzen 3200U HP Laptop
Windows 11 developer sürümünü büyük bir hevesle kurdum ve sonucu hüsran. Bunu nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum. Nasıl Windows 10'a geri donebilirim?
www.technopat.net
Aynı konuları görmekten sıkıldım artık.
Hiç bir şeyi yerine oturmamış win11 i kurup sorun yaşamanız çok normal.
Bugün Windows 11 önizleme sürümünün ISO dosyasını indirdim. Yükseltme yoluyla yüklemeyi yaptım. Ancak ilk açılışta aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi masaüstü gidip geliyor. Bunu çözmeme yardım edebilir misiniz?
Bilgisayar özelliklerim: 1024 GB HDD, 8 GB RAM, AMD Ryzen 3200U HP laptop.
Windows+r basıp control userpasswords2 yazıp enterlayın.Ordan yeni kullanıcı açıp admin yetkisini verdikten sonra girmeyi deneyin.İşe yararmı bilmem ama aklıma geldi.
Çözümü çok saçma bende şu şekilde çözülüyor aynı şekilde laptop kullanıyorum adaptörden çekin laptopu ve pili çıkartıp yeniden takın düzeliyor. Bilgisayarı şarja takınca gidip geliyor explorer.exe
Windows 11 developer sürümünü büyük bir hevesle kurdum ve sonucu hüsran. Bunu nasıl düzeltebilirim? Laptop kullanıyorum. Nasıl Windows 10'a geri donebilirim?
www.technopat.net
Aynı konuları görmekten sıkıldım artık.
Hiç bir şeyi yerine oturmamış win11 i kurup sorun yaşamanız çok normal.