Hatayı alan herkez dizüstü.Tam belli olmamış ama; Bilgisayarınız dizüstü mü, masaüstü mü?
Maalesef çözümle ilgili bir bilgim yok bilen varsa yardımcı olması amacıyla bu bilgiyi paylaştım.
Güvenli modda denedim, sıfırlama denedim olmadı. Format atıyorum şimdi.
Güvenli modda denedim, sıfırlama denedim olmadı. Format atıyorum şimdi
Doğrudur, belli ki bu sorun sadece dizüstülerde var. Gelecek güncellemelerde düzeltilir arkadaşlar, daha ilk developer sürümü. Hadi sızdırılmış ISO'yu sayarsak 2.
Ben direk Windows 10 a geri döndüm, beta sürümü çıkınca indiricem en mantıklsıı o bana göre.Bu arada arkadaşlar bu hatayı yaşayan varsa birkaç kere şarjı kablosunu çıkarıp taksın gelir ya da gelmezse direk çıkarın takmayın ve geri bildirim merkezinden sorunu bildirin ki adamlar bu sorunu çözsün.
@ArdaBay bende laptopum aynı şey oldu şimdi orada ilk resimde entere basmadan sağ en altta kapama tuşuna bas Shift'e basılı tutarak yeniden başlat önüne kurtarma ekranı gelecektir oradan sorun gider ardından gelişmiş seçenekler vb. şeyler var onlara bas en son özellik güncellemelerini kaldır yani Windows 10'a geri geç developer sürümü bu daha 1-2 gün oldu çıkalı.
Ben direk Windows 10'a geri döndüm, beta sürümü çıkınca indireceğim en mantıklsıı o bana göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.