Windows 11 masaüstünde sağ tık yapınca donuyor

mehmetkclr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar bir anda oluşan bir hata için yardım istiyorum.
Masaüstünde sağ tık yapınca PC çöküyor sanki hiçbir şekilde sol tık falan da çalışmıyor sadece Görev Yöneticisi'ni başlatınca düzelip eski haline geliyor sonrasında yine sağ tık yapınca aynı şekilde sorun devam diyor bilgisi olan yazabilir mi? Windows 11 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem dosyalarında bir bozulma olmuş olabilir.
Komut İstemi'ni (CMD) yönetici olarak açarak sfc /scannow komutunu çalıştırın.
Bu komut, bozuk sistem dosyalarını onarır.

Selam. Windows 10 yükleyerek sorunu çözülüp-çözülmediğini bakın.

Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan olursa diye ben çözümü atıp konuyu bırakayım.
Windows + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Scannow denemiş duzelmemis.

Windows 10 yükleyerek kontrol edin sorunu düzelip-düzelmediği kontrol edin.

Sorunun devam etmesi durumunda, + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Bu yöntemle sorun çözülürse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Sorunun devam etmesi durumunda, yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

O iki komutu denedim tek denemediğim windows 10

Driverlar güncel mi?
Bu kadar anlamiyorum pcden bana tarif etme sansin var mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…