SirMrPolarBear
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Hi-Level Nvidia 1660Ti
AMD Ryzen 5500
XPG D35 8+8 3200 Mhz 16CL Ram
Msi MAG A600N 600 Watt 80+ Psu
Gigabyte B450 M H
- RAM
- Xpg D35 8+8
- SSD veya HDD modeli
- Kioxa G2
- Ekran kartı
- 1660Ti
- Anakart
- Gigabyte B450 M H
- İşlemci
- Ryzen 5 5500
Bugün saat öğlen 4 sularında YouTube bakarken birden bilgisayar mavi ekran verdi. Bilgisayar kendi kendine kapanmadı. Mavi ekranda takılı kaldı. Kendim tuşuna basıp kapattım. Tekrar açtığımda ses driverım çalışmıyordu. Tekrar kurdum ardından saat gece 12'de CS2 girdiğimde birdenbire karıncalı bir ekran çıktı ve yine kendi kendine kapanmayınca ben tuşundan kapattım. Şunu da ekleyim iki seferde de sistem çöktüğü gibi acayip rahatsız edici bir ses çıkıyor kulaklığımdan ve tekrar açıldığında yine ses driverim bozulmuştu. Tekrar kurdum, aynı gün içinde iki kere böyle olunca paranoyaklık başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Karıncalı ekranın fotoğrafını buraya yükleyemedim. Dosya boyutundan ötürü yüklenemedi yazıyor. Neye benziyor diye sorarsanız siyah beyaz televizyon karıncalanmasının renkli versiyonu.
Karıncalı ekranın fotoğrafını buraya yükleyemedim. Dosya boyutundan ötürü yüklenemedi yazıyor. Neye benziyor diye sorarsanız siyah beyaz televizyon karıncalanmasının renkli versiyonu.