Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanka aynısı bende oldu 1 ay çözemedim (Windows 10) eğer masaüstü ise RAM sök-tak laptop ta da yapabilir ama biraz sıkıntı yapacağım diyorsan yap eğer hala çözemezsen format at (bende format atarak çözdüm)
Sorun RAM'lerden birinde, veya en kötü ihtimalle ikisinde. Donanımsal gibi görünüyor. Eğer imzanızdaki G. Skill Ripjaws V modeli kullanıyorsanız problemin direk donanımsal olma şüphesi daha da artıyor. Bu modellerin bazı serilerinde kronik bir hata var gibi.
Sorun RAM'lerden birinde, veya en kötü ihtimalle ikisinde. Donanımsal gibi görünüyor. Eğer imzanızdaki G. Skill Ripjaws V modeli kullanıyorsanız problemin direk donanımsal olma şüphesi daha da artıyor. Bu modellerin bazı serilerinde kronik bir hata var gibi.
Nadir durumlarda çıkmayabiliyor. Daha önce Ripjaws V belleklerde ikisi de takılıyken hata almayıp ayrı ayrı deneyince belleklerden birinde sorun bulan biri vardı forumda.
Hatayı XMP açıkken aldınız değil mi?
Testi de XMP açıkken yaptınız değil mi?
Hata tekrar ederse XMP açık şekilde tek RAM ile deneyin. Yine gelirse söküp diğerini takın tek başına.
Yine bir şey çıkmazsa XMP açık şekilde yine tek tek, ayrı ayrı şekilde Memtest yapın belleklere.
Nadir durumlarda çıkmayabiliyor. Daha önce Ripjaws V belleklerde ikisi de takılıyken hata almayıp ayrı ayrı deneyince belleklerden birinde sorun bulan biri vardı forumda.
Hatayı XMP açıkken aldınız değil mi?
Testi de XMP açıkken yaptınız değil mi?
Hata tekrar ederse XMP açık şekilde tek RAM ile deneyin. Yine gelirse söküp diğerini takın tek başına.
Yine bir şey çıkmazsa XMP açık şekilde yine tek tek, ayrı ayrı şekilde Memtest yapın belleklere.
Daha önce birkaç mavi ekran hatası aldığım için Memtest yapmıştım 4-5 defa ram çıkarıp takıp da yaptım, her defasında temiz çıktı testler. XMP açık ya da kapalı farketmiyor mavi ekran geliyor. Genelde İcue ya da ekran kartı driverından kaynaklandığını söylediler forumda. Ne zamandır almıyordum onun için alınca paylaştım burda.