Windows 11 mi 10 mu?

Bende Samsung 860 EVO SSD var. Windows 10 çok daha hızlı bu arada net. Pro sürümünü denedim ikisinin de. İleride Samsung 980 Pro NVMe PCI-e 4.0 SSD geçince belki Windows 11 kurarım. Ama çok net Windows 10 çok daha hızlı stabil. Bu arada Home ve Pro olayını araştırdım. Şu an bende Pro kullanıyorum ama sistemi düşük olanlar kesinlikle Home kursun.
raminiz kaç hocam?

SSD ile aynı özellik derken hocam ?
okuma yazma hızı hocam

Merhaba arkadaşlar. Elimde 12. nesil i5 işlemci, 16 GB RAM, 3050 ekran kartlı HP Victus var. HP desteği bu PC'nin Windows 11 için yapıldığını belirtti. Fakat tüm gördüğüm yorumlarda Windows 11 hakkında iyi yorum az gibi. Oyun performansı için soruyorum. Windows 11 mi daha iyi Windows 10 mu?
Linux daha iyi hocam.

Okuma-Yazma hızı pek önemli bi durum değil ki ? Programları daha hızlı indirmenize ve daha hızlı açmanıza yarar sadece. Performansa neredeyse hiç etkisi olmaz. Benim de ramim 16 gb , 2x8.
sayıları örnek veriyorum. Güncel ssd 3gb okuma yazma hızına sahip olsun, 2. takılan ssd 2gb. Bu durumda kötü bir etki olurmu? 3gb den kayıp yaşarmıyız?

Şu an Windows 11 kullanıyorum hocam. Bu yüzden sorayım dedim

Bir sorunun yoksa kullanmaya devam et, ufak tefek sorunlar hallolur. Öyle aralarında performans olarak ahım şahım fark yok. 2 muadil cihaz var elimde biri Windows10 biri W11 kullanırken arayüz harici bir fark anlamıyorum şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı